![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
האם החלפת לצמיגים במידה מקורית או לצמיגים ברוחב 185?
בכל מקרה אבדוק קצת על הצמיג הנ"ל, תודה רבה. רענן.
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
אני יודע שאוטודיפו יצאו במבצע מיום שישי ה12 עד ליום ראשון ה14 הצמיגים ללא מע"מ
מעבר לזה אין לי הבנה בסוגי צמיגים רק שאני יודע שזה יכול לחסוך לך קצת בהוצאות על צמיגים דרך אגב צמיגים תוצארת סין מומלצים כי בכל זאת ידוע שאצלהם העבודה היא קצת חלשה בקטע של איכות |
|
|
|
|
|
#3 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
רענן, הרשה לי לתקן אותך - המידה שאתה זקוק לה היא 185/60/14, ויש את ה-C Drive במידה הנ"ל - התקנתי זוג בפביה (כמה ימים לפני שהושבתה), בעלות של 550 ש"ח - אצל אנטון, ביפו.
אני ממליץ על ה-Conti Premium Contact ועל ה-Yokohama C Drive. ה-Conti אוחזים טוב ביבש ומעולה ברטוב ומאוד שקטים. ה-Conti לא זולים והם גם רכים (ט'רדוור נמוך יותר - שזה לא רע, אבל זה אומר שהם נשחקים מהר יותר) מה-Yokohama. ה-Yokohama אוחזים טוב ביבש והם גם כן שקטים להפליא. קשה להשיג C Drive טריים במידה הזו, נכון לרגע זה - אבל ידוע לי על כך שאמור להגיע משלוח טרי טרי בקרוב מאוד. בהצלחה
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
|
מה שנכון נכון. תודה על תשומת הלב.
טעות שלי וטוב שתיקנת אותי אחרת הסיפור הזה היה נגמר בצורה משעשעת. אני מאמין שכבר השבוע, אם אמצא זמן, אקפוץ לבדוק מה קורה עם הנושא בכמה צמיגיות. ואם יהיה מלאי זמין של יוקוהמה אזי ארכוש. מה המחיר הסביר לרביעיה כזו? sinfreda - תודה על ההצעה.
|
|
|
#5 |
|
צלם מערכת
|
רענן, אצל אנטון רביעיית Conti תעלה לך כ-1200 ש"ח (מניח שאפשר לרדת מזה - פשוט תתמקח איתו)
ורביעיית Yokohama תעלה כ-1100 ש"ח. תלך על הטרי ביותר מהם. גש לאנטון ולצמיג ישיר - הם הזולים ביותר, ויש להם (בדר"כ) צמיגים טריים (אפילו טריים מאוד). צמיג ישיר עושים עבודה יפה ונקייה יותר מאנטון, אבל אנטון (בדר"כ) מעט יותר זול. נ.ב, במידה ואתה צריך צמיג 185/60/14 לגלגל הרזרבי - צור איתי קשר.
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
|
כנראה שאפנה לצמיג ישיר במהלך השבוע הקרוב.
שאלת תם אחרונה: במידה וישנם גם ה-C.Drive וגם הקונטי במחיר זהה ובאותו תאריך יצור (השערה פרועה) איזה מהם יהיה עדיף? תודה, רענן.
|
|
|
#7 |
|
צלם מערכת
|
האמת? קשה להגיד.
ה-Yokohama היו אצלי בדיוק שבועיים, ככה שלא יצא לי יותר מידי לבחון אותם - אבל ממה שכן הרגשתי, הם אחזו מעולה - הזנב הרגיש הרבה פחות נשכני (אבל הם היו חדשים לגמרי לעומת ה-Conti שכבר עברו 20K). ה-Conti הגיעו עם הפביה ואני אהבתי אותם ונהנתי מהם. כמו שציינתי קודם, הם רכים למדי - ואם אתה מתכוון לסוע אגרסיבי - אתה תראה את זה עליהם די מהר. שניהם נחשבים מעולים ברטוב (בעיקר ה-Conti), שניהם שקטים להפליא (ה-Conti מעט יותר). לך על מה שטרי יותר.
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 13-10-07 ב 08:10. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד