![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
ELM 327
ממליץ על זה - http://www.ebay.com/itm/New-Mini-ELM...c08a87&vxp=mtr הסיבה שאני ממליץ עליו כי יש לי אותו ותיקנתי אותו ככה שאני יכול להגיד לך בדיוק מה לעשות. כמעט בכל הכבלים הסינים האלה צריך לעשות תיקון ולהעיף נגד טרמינציה מיותר ששמו עליו. תוכנה אתה יכול לקנות או לא לקנות .. חפש אחרי fiat ecu scan או multi ecu scan כמובן הגרסא המלאה. הנאה מובטחת .. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מעולה תודה , היום כבר אוריד את התוכנה , לגבי הכבל , להוריד נגד , הכוונה להוציא אותו בהלחמה , מסובך ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
לא מסובך
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
חברים זהו , אפשר להגיד בשעה טובה ! ! !
הבעייה הראשונית הייתה חיישן קראנק לאחר כניראה המון משחקים גם חוטי ההצתה נפגמו ועשו את שלהם , עשיתי מבחן בנסיעות עירוניות ואתמול נסעתי למרכז מעפולה , האוטו ברוך השם חזר לעצמו , תודה לכולכם , לבסוף לא ניצרך בדיקת מחשב אבל בכל אופן הזמנתי את הכבל והשגתי את הגירסא החדשה של FIAT ECU המלאה ! אשמח לאיזה נגד להוריד שוב המון תודה למאור !!! גיבסון ושאר האנשים ! לבסוף התברר שלפעמים צריך להיצמד לתחושות למרות שיש פה כמה אנשים שלא אוהבים את ההגדרה הזאתי חח אבל "מכל מלמדי החכמתי " זה הכי חשוב !!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
לכשיגיע הכבל אני כנראה כבר פחות אעקוב אז אני ארשום עכשיו.
פתח אותו עם טסטר , תעקוב אחרי פינים 14 ו-6 מהקונקטור אל הלוח עצמו ותראה נגד קטנצ'יק כזה של 121 אום. עם מלחם בזהירות תעיף אותו. תתחבר דרך USB2 אל המחשב , USB3 עושה בעיות. שורה תחתונה - להאמין רק לשכל הישר ולעבוד מסודר. ניסיון זה נכס עצום - אבל מי שבאמת מקצועי לא נותן לניסיון לבלבל אותו. יש מכונאים שנופלים באותו פח של זחיחות ויש לא. דוד - אפשר לומר ובלי לפגוע - יצאת בצל ירוק חתוך דקדקדק לפרוסות. החטאת בגדול. דיאגנוסטיקה שכל כך עמדת על שלך ועל של יאיר שלא לעשות - היתה סוגרת לבחור את הסיפור בתוך כמה שעות ושלום על ישראל. מ.ש.ל |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שמן גיר - ידני פונטו 03 | matangil | פונטו - טכני | 3 | 12-06-13 16:44 |
| פיאט פנדה 2011 חדשה, 1250 סמ"ק, ידני. ב - 59,990 ₪ | mgoldst | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 26-07-11 00:44 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 08:00 |
| סל"ד גבוה בפיאט דיזל ידני | aviw | מריאה - טכני | 0 | 01-05-08 22:28 |
| 380 ק"מ למיכל זה הגיוני? טמפרה 1600 95 ידני... | פורום הגראז' | 0 | 01-09-07 01:12 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד