![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#32 |
|
Member
הגלגלים שלי: minichamp, maisto, burago
|
יש עדכון? האם מישהו הצליח לבצע דיאגנוסטיקה בפונטו דור ראשון? אם כן, איזה כבלים בדיוק צריך ועם איזה תוכנה השתמשתם?
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
חברים יש עדכון!
קניתי מתאם מחיבור פיאט 3 פינים לחיבור OBD2. וכבל VAG-COM צירפתי במיוחד בשביל חברי הפורום קובץ עם 3 תוכנות שונות, ניסיתי להעלות לשרת של הפורום כדי שישאר כאן גם בשביל הדורות הבאים אך ללא הצלחה. להורדת הקובץ: http://www.multiupload.nl/FT7J0BPV5H ניתן לפעול לפי המדריך הבא באיתור התקלות עצמן: http://www.fiatforum.com/cinquecento...a-logging.html יש שם הסבר על איך לזהות תקלה מתוך קובץ לוג שהתוכנה מכינה. שימו לב שכדי שהמחשב יזהה את הכבל, צריך לגרום לו לחשוב שאחת מיציאות ה USB היא יציאת COM.
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
למישהו יש מושג מה ההבדל בין שלושת היציאות שכולן נראות כאילו נועדו לחיבור סורק תקלות?
יש אחת בצמוד למחשב הרכב. אחת בצמוד לאלטרנטור. אחת מאחורי שקע המצת בדשבורד.
|
|
|
|
#35 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שקעי בקורת
ליד מחשב נהול המנוע - של מחשב נהול המנוע.
ליד האלטרנטור - איני יודע (האם יש מע' ABS במכוניתך?). מאחורי מצת הסיגריות - צמת החוטים עטופה בצהוב וזה של מחשב כריות האויר. בברכה - רפי לין
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
|
אין ABS.
מסתבר שהחיבור ליד האלטרנטור בכלל לא דומה לחיבור של מחשב הרכב. רק היה נראה לי כך כשראיתי אותו מהצד. יש עוד כמה מחברים בסגנון מפוזרים בתא המנוע, אבל אף אחד מהם לא נראה במדוייק כמו החיבור למחשב הרכב. גם החיבור של כרית האוויר הוא בעל שני פינים בלבד.
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
|
לא הצלחתי למצוא מה המשמעות של VAE שמוצג בערכים בין 0 ל-100 אחוז.
רפי, אולי אתה יודע מה זה אומר?
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מעוניין לרכוש פונטו קבריולט | Siso_Tuning | קניה | 5 | 26-10-10 00:36 |
| אני מעוניין לרכוש HGT צריך את עזרתכם | Bazooka Joe | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 15-05-10 17:19 |
| מעוניין לרכוש פיאט פונטו hgt | ליאור23 | קניה | 0 | 07-03-10 00:29 |
| מתלבט אם לרכוש hgt 01 (בעלי hgt אשמח אם תוכלו לענות על מספר שאלות). | meymia | יעוץ ברכישת רכב | 24 | 29-04-08 09:31 |
| שלום לכולם + מעוניין לרכוש ספייס 2001 | IGAL | יעוץ ברכישת רכב | 17 | 09-02-08 14:02 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד