![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
מערכות רכב אידיאליות בנויות מסט קומפוננט קדמי, מגבר וסאב.
ללא רמקולים אחוריים. רמקולים אחוריים חוץ מעוצמה לא נותנים כלום. רמקולים אחוריים יותר מתאימים לילדים שמחפשים "פוזה" עם המערכת באוטו שכל העולם ישמע את המוזיקה שלהם, הקשר בניהם לבין איכות הוא מקרי לחלוטין. לגבי טוויטרים, המיקום הטוב ביותר לטוויטרים הוא כמה שיותר רחוק מהנהג, לכיוון הנהג רכבים עם דשבורד ארוך יותר יקבלו איכות סאונד טובה יותר. ואני לא הגעתי לכאן כדי להתווכח עם ההמלצות שלך. הוא שאל כי הוא ביקש המלצות, אני המלצת על משהו אחד, ואני המלצתי על משהו אחר, קורה, לא כולם ממליצים על אותו דבר. לגבי המורל, דווקא ההפך, הסדרות הנמוכות טובות יותר מאשר מוצרים אחרים. אחד הדברים זה שמורל מיוצר בארץ, מוצרים כחול לבן, אין עלויות יבוא ומכס. סט קומפוננט של חברה מחו"ל שתקנה במחירים האלה, שווה בפועל הרבה פחות. ולכן בתקציבים נמוכים יותר מומלץ לקחת את המורל. אל תסתכל על מחירים בארץ, תחפש השוואות בין סט קומפוננט של מורל בחו"ל, לסט קומפוננט אחר מחו"ל. אתה תראה את ההבדלי מחירים. להגיד שהרמקולים של מורל לא איכותיים, זה בורות וחוסר ידע, שמעת פעם רמקולים של מורל מכוונים ומוגברים כמו שצריך? וזה לא שאני אומר שמורל זה הרמקולים הכי טובים שיש, להפך, יש המון חברות מעולות שמייצרים רמקולים מעולים. הכל תלוי באופי סאונד שאתה אוהב. יש כאלה שיאהבו את הסאונד של מורל, יש כאלה יאהבו את JBL, DLS, פוקאל, הרץ, אלפיין, לא חסרות חברות. אני בפן האישי, מאוד מתחבר לסאונד של הרץ, במיוחד עם סגנון המוזיקה שאני שומע. אבל לשלולל מורל באופן גורף כזה, ולהשוות אותו לסט קומפוננט של JBL שעוד עולה פחות ממנו ב20-30%, לדעתי זה מראה על חוסר ידע. אם נסתכל על המחירים של הסטים האלה בחו"ל, אז הJBL לא נמצא אפילו בקטגוריה של מורל. ועכשיו לפותח השרשור, לדעתי, העצה הכי טובה שאפשר לתת לך, זה לשמוע סטים שונים ברכבים שונים. יכול להיות שסט קומפוננט של 200 שקל ישמע לך מעולה, ויכול להיות שסט קומפוננט של 2000 שקל ישמע לך על הפנים. האוזן קובעת. וגיא, שוב, לא משהו אישי נגדך, ולא כלום. אתה נתת המלצה, אני נתתי המלצה. פותח השרשור הוא זה שיצטרך להחליט מה לעשות. בוא לא ניכנס לכיס של אף אחד. PEACE
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto sx
|
החלטתי לא לכתוב טיעון נגד לדברייך אני "בור" מה אני יודע?
אני מאחל את כל הטוב שבעולם peace man
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
מסכים עם אודי,
לי אישית היה סט קומפוננט של JBL לפני כמה שנים בדיוק שקניתי את הרכב, רציתי לקנות מורל פולס, אך החנות המליצה על ה-JBL ובסופו של דבר הצטערתי על הקנייה. זה לא שהם לא טובים, פשוט לדעתי המורל יותר טובים. וכל הנוגע לסאונד זה אישי, כל אחד ואופי הסאונד שהוא אוהב , או בהתאם למוזיקה שלרוב הוא שומע. ממליץ לנסות לשמוע כמה סטים לפני שאתה קונה, כן זה מאמץ, אבל תצא יותר מרוצה מהרכישה הסופית. בקשר למיקום הטוויטרים, מיקום הטוויטרים במקומם המקורי הרבה פחות טוב מאשר בקורות או במיקום על הדשבורד. במקרה אצלי הם עברו את כל המיקומים ![]() בכל מקרה שיהיה בהצלחה ברכישה
|
|
|
#14 |
|
Member
הגלגלים שלי: I30
|
שלום,
אני רוצה גם לשאול שאלה לגבי אותה הפונטו. אני לפני רכישה ורוצה לקנות רדיו דיסק חדש ולשים קומפוננט. בעבר הייתה לי אלטו 2010 עם טמפו מורל וזה היה נשמע נהדר. אני מתלבט האם לשים עוד זוג קטן וצנוע יחסית מאחורה, האם לדעתכם כדאי? מה לגבי קלות ההרכבה בדלתות האחוריות בפונטו? תודה! |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו 2001 רמקולים קדמיים. | samnet | אודיו | 0 | 11-08-12 21:45 |
| רמקולים 3.5" לפיאט פונטו דור ראשון | zevikha200 | אודיו | 1 | 10-09-11 22:43 |
| מחפש ווילון אחורי לפיאט פונטו ספייס שנת 2001 | avioved | קניה | 13 | 30-08-10 16:24 |
| כמה אינץ יש ברמקולים קידמיים לפיאט פונטו ספייס | lavii | אודיו | 2 | 09-05-10 18:12 |
| מתלבט בקשר לפיאט פונטו ספייס שנת 2001 | גל סבג | יעוץ ברכישת רכב | 17 | 12-08-08 00:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד