מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > יעוץ ברכישת רכב
עקוב אחרינו ב-RSS

יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

שם:  
צפיות: 
גודל:   

חדש בפורום

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו שלי..תגיבו אנשים..!!!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 17-05-13, 14:26   #1
דניאל_חיפה
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
גם אני נתקלתי במספר רכבים שבורים עד שמאתי כלה, שמדובר ברכב עם ביקוש זה מתקבל על הדעת שנוכלים יעשו כאלה דברים.
דניאל_חיפה מנותק  
ישן 17-05-13, 14:30   #2
TOMERZHR
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
לא מפתיע בכלל כל הסיפור!
פונטו ספייס אחד הרכבים הכי נסחרים שיש אם לא הכי!
ואז בוכים למה כשבא בחור כמו דניאל ומוכר מעל המחירון ויוצאים עליו, אל תצפה לקבל החזר על ההשקעה!
תחשבו שוב!בנאדם חכם ישים מעל המחירון ויזכה לראש רגוע ולב שקט כי מולו יתייצב בנאדם אמין שנתן את הלב לרכב
ופשוט רוצה להתקדם הלאה!
מחשבות של ״למה מה קרה, המחירון 7 ״ ממש נובעות מבורות!או קמצנות!
מי שמחפש רכב טוב שיהיה מוכן להשקיע ולא יתפלא שהוא אוכל חרא מנוכלים(לא כלפייך אישית פותח השירשור)
סכום של 15 בהחלט מכובד.

נערך לאחרונה על ידי TOMERZHR : 17-05-13 ב 14:43.
TOMERZHR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-13, 14:59   #3
דניאל_חיפה
Senior Member

תומר לקחת לי את המילים מהפה, אולי זה ירגיע פה את הרוחות שאנשים חושבים שנפלתי מהכיסא, מי שמחפש ספייס מבין שקשה למצוא אחת שמורה.

יש אנשים שיקנו ב7-10 כי המחירון כזה, ויקבלו רכב שדורש יישור קו, או שהם יטפלו בתחזוקת מנע ויבצעו יישור קו שיעלה בערך כמו מה שאני דורש, או שייסעו עד שיתקלקל ויבכו שפיאט זה חרא.

מאשר לקנות רכב במצב מצויין מחבר פורום שלא רק שלא יהיה להם תלונות, גם אם יהיו יש למי לפנות לעזרה ותמיכה, וגם חוץ מזה שההיסטוריה מתועדת, גם כל תקלה וכל פיפס שנעשה ברכב אפשר למצוא מצולם או מתועד בדפי הפורום.
דניאל_חיפה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-13, 18:27   #4
TOMERZHR
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
אלא שמבינים מבינינו יבינו שאם פיאט לא טופלה כמו שצריך מההתחלה לא משנה כמה יישרו לה קו וישפכו עליה כסף
זה יהיה בור ללא תחתית!
ישן 17-05-13, 19:51   #5
dodihob
מנהל

האווטאר של dodihob

הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
תומר סליחה אבל זה שטויות מה שאתה אומר.(ואני יודע טוב מאוד שאתה משווה את הרכב שלו לשלך)
הרכב שלו סטנדרטי, יד יחסית גבוה, ק"מ לא נמוך (זה לא רכב נדיר). סה"כ מטופל לפי הספר, לא רואה שום סיבה לדרוש בערך 7 אלף שקל מעל מחירון יד2, שזה כמעט כפול מהמחירון.
אני גם בעד תשלום מעל המחירון עבור רכב שמור, אבל הכל בפרופורציה.
הסיבה שלא הגבתי עבור השרשור שלו, כי אני מסכים שכל אחד יכול לדרוש כפי שהוא רוצה עבור הרכב שלו, אבל ברגע שאתה בא להצדיק קנייה כזאת בעוד שאתה אמרת שהרכב הנ"ל סחיר, יש עוד מלא למכירה, וזאת sx הדגם הנפוץ יותר, אפשר בקלות להתקדם בשנתון במחיר הנדרש ולחפש אחת שמורה.
טיעון שיש צורך לעשות אובראול לכל רכב שקונים זה שטות, לרכב שקונים בפזיזות ומחפשים את הזול ביותר כן.
יש אנשים שדורשים מעל המחירון עבור רכבים נדירים, משופרים וכו', ההשקעה שם ברכב "קצת" שונה ומתבטאת ברכב עם תמורה גבוהה יותר.
ישן 17-05-13, 22:43   #6
דניאל_חיפה
Senior Member

יד 4, כלומר 12 שנים על הכביש חלקי 4, שווה 3 שנים לבעלות, אני בעלים במשך כמעט שנה מה שאומר שהידיים הקודמות החזיקו בממוצע כ 4 שנים כל אחד בערך.

ק"מ לא נמוך? ע"פ ממוצע "מחירונים" הוא נמוך, ע"פ תכלס מה שהולך בשוק הוא נמוך, הכל יחסי.
הכל תלוי איך אתה מסתכל, אפשר לקנות פיאט עם 250 אלף ק"מ שהיא נסעה הרבה וזה משפיע על איכותה, אפשר למצוא פיאט שנסעה רק 80 אלף (וראיתי כזאת), מה שכן גם עמידה ממושכת לאורך שנים לא עושה טוב למכלולי הרכב ואת זה כבר הוכיחו חכמים ממני, הרכב שלי נמצא בטווח הנמוך ההיגיוני של הקילומטרז', שלדעתי האישית נע בין 150-180, אבל על טעם וריח.

מטופל הרבה יותר טוב מהספר, אם אתה לא יודע אל תזרוק סתם, ה"ספר" לא דורש החלפת כל מערכת הקירור סתם כשהיא תקינה, הספר לא דורש עוד הרבה דברים שהוחלפו באוטו, יש דברים שנקראים "פדנטיות", תלמד.

אז לפי הראש שלך, המחירון שלי 8 בערך, אני צריך לדרוש 9 על הרכב? זה נקרא מעל המחירון? זה בדיחה, מי שמעריך יישלם, מי שלא, יישלם אחר כך גם ככה במוסך, ואפילו יותר, בכל זאת יש אנשים שתשלומים זה יותר נוח עבורם.

סטנדרטי? כן. יש אנשים שאוהבים מקוריות ולא כל מיני שיפורים מאיזה פיבר או קרטון.
יש הרבה כאלה בשוק? אז אולי לא ראיתי במה הנושא מדבר, על חוסר בפיאט שמורות למכירה, שוק שמוצף כמו שירותים בח**, ואני אומר את זה מניסיון שלי כשחיפשתי רכב כזה, ומעוד הרבה חברים שלי שחיפשו רכב דומה.

אז סבבה, הוא ימצא אחת שמורה יחסית 2003-4, יוציא עלייה עוד יישור קו ויגיע ל20 אלף, יחרוג מהתקציב, אבל זה "בתשלומים", או שיוציא סכום חד פעמי ושלום על ישראל.

רכבים משופרים\נדירים? מי שמחפש כאלה כסף לא מזיז לו, מי שמחפש פיאט כנראה אין לו להוציא יותר מידי בחודש על כלי תחבורה בסה"כ ומחפש רכב אם מינימום תקלות, ולהוסיף מעל מחירון בראש שקט זה פיתרון הכי טוב שיש.

ויודע מה, בוא נעזוב את זה בצד לרגע, היה קשר טלפוני, והבחור בדק כמה פיאטים, הפלא ופלא באף אחד מהם הוא טוען שאין מזגן פועל, אצלי יש,ואפילו מצויין, שאל עוד כמה שאלות שהוא ראה שבפיאטים אחרות זה תמיד מקולקל ולא פועל, הפלא ופלא, התשובה שלי הייתה תמיד חיובית ושהכל תקין, אז הדוגמא הכי טובה היא המציאות.
המצב של הפיאטים היום בשוק גרוע ממה שאני רואה.

למצוא בישראל, רכב שמטופל כמו שצריך, זה מצרך נדיר בפני עצמו.

נערך לאחרונה על ידי דניאל_חיפה : 17-05-13 ב 22:47.
דניאל_חיפה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-13, 23:04   #7
dennis
Senior Member

האווטאר של dennis

הגלגלים שלי: Cupra R
אממ

דניאל.. אהלן.!

תשמע אני עברתי אחריי הפוסט שלך לפני כמה ימים.. ואני יש לי רק דבר אחד להגיד..!
זה רכוש שלך...! (הפונטו) אתה יכול לבקש גם 9999999 עליה.. ואף אחד לא יגיד לך איך , למה ,כמה... אז אל תקשיב לאף אחד.
אני מבין את ההשקעה.. גם אני השקעתי, ועוד מלא חברים שאני מכיר. אבל השוק הישראלי לא יודע להעריך את זה.. ואין לנו מה לעשות.

בהצלחה במכירה, חבר...
dennis מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות