![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: fiat punto SX
|
שאלה בנוגע לפלטת מגן מתחת למנוע ולחדירת מים מלמטה.
צהריים טובים, בעקבות הגשמים כנראה שנכנסו לי קצת מים לחוטי ההצתה
מכל השלוליות (העמוקות!) והשפריצים שנוצרים כאשר נוסעים עליהן במהירות, וכתוצאה מכך המנוע קצת זייף והיתה תחושה של חוסר כוח, וגם החלה להבהב הנורה של מערכת ההזרקה/פליטה (משהוא ריבועי כתום כזה). כאשר החניתי פתחתי מכסה מנוע ולמראית עין הכל היה יבש (מזווית הראיה שלי שהיא מלמעלה) אך שמעתי שהמנוע לא רץ חלק ויש קול של ניצוץ כל איזה רבע שניה במחזור זמן קבוע. יש לציין כי בבוקר כשהנעתי האוטו נסע טוב עד השלוליות... השאלה שלי היא האם אמור להיות קיים בפיאט פונטו 2002 ידני (1242 סמ"ק) פלטה מתחת למנוע שמגנה מהמים שניתזים מהכביש? והאם יש דרך לטפל ולאטום יותר טוב את חוטי ההצתה וכל המערכת הזו? תודה רבה לעוזרים! שיהיה לנו חורף נעים =] נערך לאחרונה על ידי אריאל11 : 06-01-13 ב 17:17. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
איך אתה יודע שנכנסו מים לחוטי ההצתה אם הכל נראה יבש?
עדיף שלא להתעסק עם בניית פלטה כזאת, אם יצרן הרכב היה רוצה לשים הוא היה שם כבר. אם נכנסו מים עד חוטי ההצתה סימן שנסעת כמעט באגם. לשלוליות עמוקות מאוד, לא נכנסים. יש פלסטיק שאמור להגן על חוטי ההצתה, ברוב המכוניות שאני מכיר, הוא כבר לא קיים. בדוק אם אצלך יש. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX אוטו'
|
ראית שחוטי ההצתה רטובים?
לא זה נראה כמו משהו בתחתית הרכב שאיבד בידוד או מיגון. נסה לבדוק תחת הרכב אם יש איזה חוט חשוף. מה גובה השלולית שנכנסת? 30 ס"מ לא נראה לי בעייתי אני בעצמי נכנסתי אתמול בטעות למשהו כזה וב"ה הכל היה בסדר |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה | יש חורים מתחת לפסי הקישוט בפונטו דור ראשון? | Sufadev | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 14-12-11 20:13 |
| שאלה לגבי חלק מתכת מתחת לטמבון | chesh | פונטו - טכני | 10 | 29-12-10 20:42 |
| שאלה זריזה בנוגע למנוע הBARCHETTA | BentzZz | פונטו - טכני | 10 | 06-11-09 15:19 |
| רעשים מתחת למנוע ELX 2001 | amir684 | פונטו - טכני | 5 | 07-10-09 12:50 |
| שאלה בקשר למנוע של פיאט פונטו | פורום הגראז' | 2 | 22-08-06 14:43 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד