![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: HGT
|
HGT זה לא 140 כ"ס?
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
זה הקטע אני דפוק השקעתי באוטו שלי החלפתי הכל מבפנים ומבחוץ
מישהו הציע לי 15 אלף על האוטו אבל עדיין אני לא מוכר כי זה לא שווה לי אני רוצה להישאר איתו |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
|
שוב... אתה יכול להישאר עם האוטו שלך ואז כדי לעלות כ"ס ללכת לכיוון בניית מנוע או לכיוון של קניית מנוע יותר חזק והשתלתו באוטו שלך כך בחשבון שבשני המקרים הדבר לא מסתיים פה יש רשימה ארוכה של דברים להחליף כגון:
1) בולמים 2) משולשים 3) ברקסים 4) כל מה שמסביב למנוע ועוד...
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פרארי
|
חברים זה מנוע עייף ובלי תכונות להתחזקות, שום ציפ מצערות צנרת פילטר לא יתנו לו 30 כוח סוס.
הדבר היחידי שיכול להעניק לך הספק כזה זה טורבו. ותאמין לי את ה 15 שהציעו לך על הרכב אתה תשקיע בפרוייקט, שכמובן יהיה לך בעייתי כי אין אפטרמרקט לחיזוקים לרכב הזה, משמע המנוע לא יגדוש באמינות ואני מאמין שיתחיל להתפרק כבר בנסיעה הראשונה. ובנינו? מי יקנה פונטו עם טורבו שהיא לא מקורית? תכניס לחישוב את העלויות של הטורבו, צנרת, סעפת, מזרקים, משאבה, ניהול מנוע, ווסת לחץ דלק, אינטרקולר, צנרת גדישה, חיישן מאף וזה רק על קצה המזלג, עוד לא הגעתי לבולמים קפיצים, ברקסים, חיזוק גיר, קלאץ, מנוע ואני לא יודע מה לגבי הבוכנות והטלטלים אם הם יעמדו בלחץ. בקיצור בהשקעה הזו אתה קונה רכב גודש מקורי אגב רק לסבר את האוזן, ניהול מנוע משומש, הרכבה שלו וכיוונים טובים יגיע לבד לאזור ה 7+ אלף
ההיסטוריה המוטורית שלי: שברולט קוסיקה v6 / סיאט איביזה mk2 1.6/ מיצובישי קולט 94/ פורד אסקורט rs200/ פג׳ו 106 ראלי 1.6 כיום: בייבי פרארי- פיאט קופה 16vt נערך לאחרונה על ידי shotdown : 02-01-13 ב 20:52. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלט נוחות לפונטו ספייס 2003 | spice2003 | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 15-05-12 08:59 |
| תוכנה לפונטו ספייס 2003 | Guter | פונטו - טכני | 31 | 08-08-11 18:48 |
| מחפש סמל לפונטו ספייס 2003 | Pika007 | קניה | 5 | 04-06-11 23:41 |
| ג'אנטים לפונטו ספייס SX 2003 | Moshisho | שיפורים וקוסמטיקה | 10 | 28-02-11 13:59 |
| הוספת כוחות סוס לפונטו | ben_david7 | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 16-12-10 17:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד