![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
| צפה בתוצאות הסקר: האם תכנס למוסך הכוכב בעתיד בעקבות הדיווח הנוכחי הזה? | |||
| כן, לא איכפת לי |
|
4 | 9.76% |
| לא! אין מצב |
|
37 | 90.24% |
| מצביעים: 41. אתה לא יכול להבציע בסקר זה | |||
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: MAZDA CX 5 ופיאט HGT
|
...
צטט:
הלכתי לשם עם שובר של החלפת שמן ופילטר שמן לאחר שקבעתי טור וחיכיתי ארבעה ימים הגעתי והבעלים אוצר ל לא אין לי זמן אליך עכשיו . וכל זה כנראה בגלל שזה בחינם !
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto 60 xtz
|
ל-leo2004 מחזק בדברייך וידעתי שמשהו לא בסדר שמה...
עוד מישהו חווה את זה? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
אני גם התרשמתי לרעה מהמוסך , לפני כשנה וחצי רציתי לבצע אצלהם טיפול 10K ואחר שהוא "ייבש" אותי שעה וחצי ולבסוף הביא לי הצעת מחיר מוגזמת לחלוטין החלטתי לעוף משם .
ופעם נוספת לפני כחצי שנה כשרציתי להחליף רפידות בלם וקיבלתי שוב הצעת מחיר כפולה מהרגיל , העניין הוא שגם אצלי כאשר סירבתי להצעת המחיר שלו ואמרתי לו שאלך להחליף במוסף אחר הוא התחיל לטעון שהוא לא משחרר את הרכב "במצב הזה " (מדובר ברפידת בלם שחוקה) ולמזלי אחד הפועלים שעבד שם הכיר אותי ודיבר איתו ויצאתי אל החופשי להחליף רפידות במחיר שפוי . לאחר אותו מקרה החלטתי שאני לא חוזר אליו יותר ומאז את כל הטיפולים אני עושה בעכו אצל מוסך פאטין . בנוסף ,לפי מה שיצא לי להתרשם , מוסך הכוכב מתעסק בטיפול בציי רכבים של פיאט ומשם רוב פרנסתו ולכן כאשר מגיע אליו לקוח מזדמן הוא מעדיף לנסות לעשות עליו קופה מאשר לתת טיפול הולם . נערך לאחרונה על ידי bil : 30-12-12 ב 08:50. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הייתי שם באזור 2008 עם הרכב הקודם (פיאט אונו).
פעם הכנסתי את הרכב להחלפת טרמוסטט, כשהם פירקו אותו יצא נוזל קירור ירוק של פרסטון החוצה, במקום לומר לי על זה והייתי משלים (היה ג'ריקן בתא המטען) הוא שפך לשם מים מהברז (ראיתי בצד, הוא לא ראה אותי). לשאלתי אילו מים מילא, ענה "מים ירוקים". לא ידעתי שהברז גינה בחוץ מוציא מים ירוקים... הגעתי הביתה ורוקנתי את הרדיאטור בחניה לטובת מים ירוקים אמיתיים. במקרה אחר הסתובבתי במוסך, ומנהל העבודה חזר מנסיעת מבחן על פיאט דוקאטו של חברת "אלוני". הרכב היה ארוך, ולכן לא לקח את הפניה לתוך המוסך נכון ודפק פיאט מריאה שחנתה בחוץ של לקוח. למריאה שפשוף בפינת הפגוש האחורי, לדוקאטו המסחרית מכה בדלת הזזה. לשאלתי מי אחראי על הנזק, ענה "זה לא אנחנו". אבל אני ראיתי אותך לפני דקה דופק את הרכב... מאז לא חזרתי לשם ועברתי לטפל במוסך לא מורשה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט גרנדה
|
זוועה. טוב שחלקתם
חובה להעביר הלאה
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto
|
אני יודע שהפוסט הזה ישן מאוד אבל אוסיף גם כן לחבר'ה החדשים שלא שמעו על מעלליו של מוסך הכוכב.
גם אני קיבלתי שירות גרוע ונדהמתי מרמת המקצועיות הנמוכה. החלפתי את סוויץ' כרית אויר נוסע בפונטו שהייתה לי spice fun 2003 והבחור אמר לי שהוא מביא לי חלק מקורי מהמחסן והראה לי אותו סגור הרמטית. לאחר ההתקנה נוכחתי לגלות שהחלק שהותקן ברכבי היה משומש, אומנם עשה את העבודה אבל משומש. מחירים בשמיים יחס גרוע ואין קשר ואפילו לא מקרי למקצועיות במוסך זה. מצטער שהקפצתי ככה פוסט ישן אבל אני חושב שמי שמתכוון לטפל שם צריך לדעת את כל העובדות. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat 124 spider, fiat 238
|
שאלת השאלות היא לאיזה מוסך מורשה אמין ומקצועי יכול בעל פיאט מאזור חיפה ללכת?
אינני רוצה להטיל דופי באיש אבל הדעות על שאר מוסכי פיאט באזור לא טובות יותר... האם נגזר עלי לנסוע למרכז כדי לטפל ברכב? |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש מוסך אמין לפונטו בחיפה והאיזור | דניאל_חיפה | פונטו - טכני | 9 | 18-12-12 00:53 |
| מוסך כוכב הצפון (היום ניקרא רגד) | mr_sher82 | בעלי מקצוע | 12 | 19-08-10 13:11 |
| כוכב נולד - מישהו פה עוקב ? | PUNTO 2005 | אוף טופיק | 10 | 11-06-10 18:13 |
| המלצה על מוסך אמין בחיפה-קריות (בעיות חשמל) | Lexx | בעלי מקצוע | 5 | 23-03-10 14:07 |
| דיווח בעיה - שם נמחק בעת תגובה להודעה פרטית | raanan_t | אתר המועדון | 2 | 03-02-08 10:35 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד