![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
אני ממש לא תוקף אף אחד, פשוט אני לא איך אתה יכול להחליט.
לדעתי אתה ממש טועה לגביי כשאתה אומר שאתה בתחום לפניי... אתה בכלל לא מכיר אותי ומה אני עושה. כשאנחנו יושבים אצל שחר יש יותר רכבים ואנשים מכל מפגש שיהיה פה איי פעם ![]() אני בעד שלא תבין אותי לא נכון, פשוט האנשים פה לא בנויים לטיולים רחוקים כל כך. אנשים מעדיפים לשבת באיזה מקום ולדבר, לא ללכת להתגרזן כמו חלקיינו. ללכת לעשות סשן, אתה לא יכול לללכת אם כל אחד. כין פה מכוניות שמיועדות לזה. בלי להעליב אף אחד כמובן, פשוט אני לא יודע איך אפשר לקחת אחריות על זה. לדעתי אם כבר אתה רוצה אפשר לארגן יום מסלול, כדי שאנשים יכירו את האוטו שלהם קצת ורק אחרי זה לעשות טיולי נהיגה. זה לדעתי האישית.
![]() |
#22 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
|
אוקי זה הדעה שלך ובתור מנהל לא צריך תרד שלהם כדי להעיר אתכם ממנוחת החורף כדי שתכננו משהו.
אתה חושב שטיול לא מתאים לאנשים בפורום הנ"ל סבבה ירד מהפרק תמיר את זה ביום מסלול. תיזום משהו זה מה שאנשים רוצים פה
![]() |
#23 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
![]() צטט:
מנהלים לא צריכים ליזום !!!!! אם אתה רציני , תיזום אתה !
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פרארי
|
האמת? לדעתי מנהלים צריכים ליזום, אחרת כל אחד פה יחליט על דעת עצמו שהוא עושה טיול.
אני בעד, ובמיוחד אחרי הקוני ספורט החדשים מתאים לי יום אגרסיבי , אבל אני גם בדעה שאולי טיול רגוע יהיה יותר הגיוני בתור התחלה. הדבר האחרון שאני רוצה זה להיות בקירבה של ילד בן 12 וחצי עם פונטו 73 שירים לי אמברקסים בעיקולים, ועוד בצפון, ששם אין מקום לטעויות בכבישים. מיכאל נתת חוות דעת, אתה חבר של שחרון כמו שהבנתי, למה שלא תקחו את זה ובאמת החודש תרימו מפגש לקראת סוף שנה? או איבו אבארת, מי שיחליט אני מוכן לתרום את חלקי ולפרסם לאנשים שאני מכיר שקשורים לקונצרן. בואו נתארגן זריז, תריצו את הדיבור בניכם, שבוע-שבוע וחצי לפי תפרסמו את התרד, ונדאג כמובן לכיבוד, פקל"י קפה, נרגילות ואפשר גם כיסאות מתקפלים שכל אחד ידאג לעצמו ואז נרים אזור ישיבה. מי שיצא לו לראות את הטיול של מועדון שירוקו לרמת הגולן (הייתי שם) יודע כמה זה כייף!! פתאום לעצור באיזה יער להחנות את הרכבים, תמונות מטורפות עם הנוף, מוזיקה ורק להנות.
ההיסטוריה המוטורית שלי: שברולט קוסיקה v6 / סיאט איביזה mk2 1.6/ מיצובישי קולט 94/ פורד אסקורט rs200/ פג׳ו 106 ראלי 1.6 כיום: בייבי פרארי- פיאט קופה 16vt נערך לאחרונה על ידי shotdown : 06-12-12 ב 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Senior Member
|
צטט:
בתור אחד שלומד מנהל עסקים תשווק את החשיבה שלך לעסקים אולי יקרסו יותר מהר ויהיה טוב בעולם. אם למנהלים אין זמן להרים משהו אז אני מוכן כמו שחפרתי פה וכבר כמה ימים. רוצים טיול? מוכן לארגן רוצים יום מסלול? מוכן לארגן יום מסלול בכוכב יאיר ועוד עם הדרכה רק תחליטו כבר...באמא שלי כבר נמאס לי לחזור על הדברים
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
הגלגלים שלי: ביזו 405 ובונטו טורבו HGT
|
התפקיד של המנהלים זה לשמור על הסדר על דפי הפורום מפני דוברי שטויות וחירטוטים.
אני לא מכיר אותך בכלל אבל הרושם שלי זה שאתה מחפש טיול נהיגה , בוא תיזום אותו , תתכן מסלול , תאריך ושעה ותרוץ על זה ... המנהלים יעזרו ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
המסלול מתוכנן תאריך ושעה גם אבל בנתיים בכל התרד הזה חוץ מדניס אין אף אחד שזורם בנושא כולם פה "משחקים" אותה שרוצים ליזום או להשתתף אבל בפועל חרטה אחת גדולה הולכת פה
כנראה שיש פה למנהלים ולחברי הפורום עוד הרבה ללמוד ממועדון אחרים כמו אלפא, PSI, מועדון הרודסטרים וכו'
![]() |
#28 | |
מנהל
|
צטט:
![]() |
![]() |
#29 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פרארי
|
נוו מה יש חדש?!
מצטרף לממתינים לתאריך ומיקום
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מפגש מועדון פיאט, 15.6.12, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 111 | 14-06-16 19:03 |
טיול מועדון פיאט לצפון 4.9.2010 [פיאט קופה טורבו וכלל איטלקיות המועדון] | Snower | פעילויות המועדון | 57 | 05-09-10 18:41 |
מועדון אלפא מזמין חבריו לדיון עם צמרת סמל"ת. מועדון פיאט יכול להרים אירוע דומה? | stio | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 20 | 19-09-09 14:58 |
מפגש מועדון פיאט והשקת פיאט 238 Camper - ה-12 בספטמבר 2008 | raanan_t | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 22 | 20-09-08 11:52 |
מפגש מוצלח של מועדון פיאט, והשקת פיאט 124 ספיידר. | מועדון פיאט ישראל | 50 | 25-05-07 22:24 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד