מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מועדון פיאט ישראל > פעילויות המועדון
עקוב אחרינו ב-RSS

פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

my punto spice

שם:  
צפיות: 
גודל:   

יום של ניקיון של בראבו היפה שלי.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

האוטו החדש שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שבוע מכירות בצפון, סוכות 2007

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

צפה בתוצאות הסקר: איזה יום אתם מעדיפים?
שישי 4 22.22%
שבת 14 77.78%
מצביעים: 18. אתה לא יכול להבציע בסקר זה

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 15-03-07, 18:19   #31
Guest

אני מגיע כמובן, אבל רציתי לשאול איך זה בערך מתבצע אנחנו הרי ניהיה משהו בסביבות ה 30 + איש, כמה מקצים כל אדם יעשה? ומה הזמן של כל מקצה?
הרי בכמות אנשים כזאת נצטרך לחלק את כולם ל 3 או 4 קבוצות וכל קבוצה צריכה לעשות 3 או 4 מקצים או שאני טועה? כי אחרת זה עולה יותר מדי לעומת סתם לעשות 3 מקצים
ישן 16-03-07, 21:15   #32
Guest

מחר המירוץ!
כולם - להגיע בזמן! זה חיוני להצלחת האירוע וכדי שנקבל תמורה לכסף שלנו.

דני, לשאלתך -
כל נהג עושה 3 מקצים לפחות -
מדידת זמנים, ושני חצאי גמר.
8 הטובים ביותר עולים לגמר.
מדידת זמנים 12 הקפות, חצאי גמר 15 הקפות, גמר 20 - אני לא סגור על המספרים אבל זה מה שאני זוכר (שכחתי את הדף בעבודה)

עוד פרטים כאן:
http://www.megakarting.com/menuevents/liga.html

כמות המקצים או ההקפות במקצה עשויה לעלות, תלוי בעמידה שלנו בזמנים ובהתנהגות:
מספר ההקפות הוא בין השאר פונקציה של רמת הנהגים - למשל, אם הנהגים עושים הקפה בחצי דקה, פרק הזמן על המסלול ארון יחסית, אבל אם הנהגים על רמה ועושים הקפה ב 20-21 שניות, אז מין הסתם פרק הזמן הוא קצר יותר.
לכן המסלול מתחייב לכמות מסויימת, אבל בלי נדר, יש פוטנציאל ליותר הקפות פר נהג... הכל תלוי בקבוצה ...

מבחינת מחיר: מודע לנושא, המחיר הוא גבולי ואם תרצה אני אפרט לך מחר.
אני אקצר ואומר שזה מחיר אטרקטיבי ביחס למסלולים אחרים.[/b]
ישן 17-03-07, 22:29   #33
Guest

חבר"ה תודה לכם על ארגון הארוע והתחרותיות המצויינת.

תודה לכם ממועדון מאזדה ישראל.
ZOOM-ZOOM
ישן 17-03-07, 22:38   #34
Guest

סיכום קצר

אני חוזר מהמפגש ברגשות מעורבים -
מצד אחד היה כיף, מצד שני - איפה אתם, אנשים?!?!?
ראשית כל, הייתה היענות די סבירה מצד חברי המועדון ליוזמה, אבל ברגע האמת באו ממש מעט אנשים. בסה"כ 7 מחברי המועדון השתתפו במירוץ + כמה מעודדים. אותה כמות בערך הגיעה ממועדון מאזדה. ראיתי פנים חדשות בדמות ארז, הבעלים המאושר של הפיאט קופה של ניר. כל הכבוד לכולם על ההגעה בזמן, אני מוקיר לכם תודה, חבל שחלק קטן מחברי מועדון מאזדה ממש לא עמדו בסטנדרט הזה, אבל מפאת המחסור באנשים חיכינו גם להם.
בסה"כ היינו כ 16 נהגים, התחלקנו לקבוצות ועלינו למקצה ההיכרות והתוודענו למסלול, חלקנו בפעם הראשונה וחלקנו בפעם המי יודע כמה.
בסה"כ כולם נהגו יפה והשתפרו משמעותית במהלך היום, רואים שהרוב כאן מבינים מה זה נהיגה ואני חושב שגם הטיפים שחילקתי עזרו מאוד. רוב האנשים קיצצו בערך כשניה מהזמן שהם עשו במקצה האחרון לעומת הזמן שעשו בהמשך - וזה יפה מאוד!!! יש פוטנציאל...
קצת כואב לי על דני שהפגין נהיגה יפה מאוד אבל בחצי גמר השני אתרע מזלו ועוד נהג מהמועדון (קשור איך שהוא לליאור) הביא נוגרה לדני והוציא אותו מהתחרות. אבל מי אם דני יוותר, ובגמר ב' טיפס שני מקומות במהלך מרדף מרהיב אחרי חברי מועדון מאזדה ועקף בצורה מרהיבה כמו נהג ליגה מקצועי.
את הגריד בגמר א' איישנו אני וגילי, מאחורינו חיים (?) ממועדון מאזדה ואחריו ליאור, וציפינו לפודיום פיאט משולש, אבל רצה הגורל אחרת ולא כך היה... חיים היה מהיר ממני והרגשתי את זה מהנגיעות הקטנות שהוא הקפיד לתת כדי להזכיר לי שהוא מאחורה, אבל לא התרגשתי במיוחד, עד שעשיתי טעות והוא הצליח לצלול.
ברחו לי השמות של האנשים ממועדון מאזדה, אבל דני סיים שלישי בגמר ב' ואני סיימתי שני בגמר א' - אם מישהו שמר את הדפים של התוצאות, הוא מוזמן לפרסם כאן...
כל הכבוד על הספורטיביות של כולם!!!

מחכה לתמונות של צלם החתונות אוראל.

בכל מקרה, נמאס לי כבר לחפור, לסיכום:
מי שלא בא הפסיד, אני מאוד נהניתי ואני מקווה שכולם גם כן.
להתראות במפגש מועדוני הרכב בלטרון ב 30/3.
ישן 17-03-07, 22:42   #35
Guest

כל הכבוד לזוכי המדלייה (וכובע המועדון ), ציון ודני.
תודה רבה לציון על אירוע מוצלח ועל ארגון התחרות לשני המועדונים. על אף הנוכחות ה"דלה" משהו שהייתה היום, יתקיים כל פרק זמן קבוע מירוץ כזה או אחר, כך שמי שפספס היום - כדאי יהיה לעקוב. מתגבשת לה קבוצה מצויינת שבראשה עומד מדריך מצויין.
תודה אחרונה למועדון מאזדה על הרוח הספורטיבית, כל הכבוד על הנצחון.
ישן 18-03-07, 00:29   #36
Guest

דבר ראשון, היה אירוע מדהים וכיפי ברמות מטורפות. הרבה זיעה ואדרנלין נשפכו שם. אני רוצה להודות בראש ובראשונה לציון שאירגן את כל המירוץ הזה ועשה עבודה מדהימה באיך שהדריך אותנו כיצד לנהוג נכון. למדתי ממך הרבה ואני מודה לך על כך מקרב לב.
אכן, מי שנכנס בדני הוא חבר של אחותי והוא פשוט לא יכול ללכת לישון בגלל שהוא כל כך מצטער על האירוע הזה. הוא פשוט לא חישב נכון את איך שדני ייקח את הפנייה וניכנס בו אבל, אין מה לעשות זה מה שיפה בספורט הרי אנחנו לא מקצוענים ודברים כאלה קרו אפילו למיכאל שומאכר הגדול .
כל הכבוד לחברי מועדון מאזדה על התחרותיות אתם באמת אנשים נפלאים וכל הכבוד לכם על ההענות היפה שלכם לאירוע ואני מקווה שיהיו עוד אירועים משותפים בהמשך הדרך.
על הנוכחות של חברי המועדון באירוע אני לא אוסיף מילים, כי כל מה שאני אגיד לא יוכל לתאר את גודל האכזבה שלי מכמות החברים שהראו את נוכחותם ששוב אלה היו הגרעין הבאמת קשה של המועדון. מארגנים כזה אירוע כיפי ותחרותי ואף אחד לא מצליח להביא את עצמו לשם זה באמת חבל. מה אני אגיד, ההפסד העצום כולו שלכם.
אני מאוד מקווה שמישהו הוציא את התוצאות של הגמרים ויוכל להעלות אותם כאן באתר, וכמובן אני מחכה כבר לתמונות של אוראל.

בברכה,ליאור .
ישן 18-03-07, 05:45   #37
Guest

חבר'ס, את התמונות אקטין ואשלח לגילי - ברגע שאשוב מהבסיס.

היה נחמד מאוד!
וכל הכבוד למשתתפי המועדון, שהציגו יכולות טובות מאוד
בעיקר ציון (אתה משוגע אתה! :P) ודני!

יום נעים
ישן 18-03-07, 09:53   #38
Guest

חברים,תודה רבה על האירגון והתחרות!,היה מצויין.

מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלה.

וציון אתה באמת משוגע,יש לך בקארטינג חדר? :P

כול הכבוד!.

עידן,מועדון מאזדה ישראל.
ישן 18-03-07, 11:40   #39
Guest

תודה רבה לכל מארגני האירוע, היה אירוע מצויין ונחמד מאוד, מצפה לעוד אירועים בסגנון.
עכשיו לעיניין ה"נוגרה" זה קורה זה חלק מהספורט במיוחד במרוץ קארטינג להבדיל ממרוץ מכוניות, אני לא יחייסתי לזה חשיבות רבה מדי, עד כמה שאני תחרותי באתי יותר בשביל הספורט והכיף, ובמקצה האחרון נהנתי מאוד מאוד, לא יודע איך ומה גרם לשינוי, אבל כל העקיפות היו הרבה יותר קלות ועברו חלק לחלוטין מאשר בשני המקצים שהיו לפני כן.
אז שוב תודה על אירגון האירוע ותודה לכל המשתתפים שעשו את האירוע הזה לכל כך טוב ומהנה, מצפה לראות את כולם ועוד... באירוע בלטרון, אגב משהי מגיע להיתחרות בקטגוריית הנשים? שלא יקרה מצב שלא תיהיה נציגה מהמועדון
ישן 18-03-07, 20:38   #40
Guest

חברה אני שמח שזה יצא לפועל למרות שהיו לי חששות לגבי ההחברה במועדון שלי.

אני אישית לא הייתי מסיבות אישיות ולפי מה שאני קורא יחסית נהניתם.

אז אני באמת שמח שזה יצא לפועל וכבר יש לי רעיון למשהו משותף, ספורטיבי יותר, ומעניין לא פחות.

גילעד, אני אתקשר אלייך מחר כדי לדון בהצעה שלי.

שמוליק
תגובה

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות