![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
הבחור הטוב הזה מרחובות
יש מס' פלא, אל תתביישו להתקשר
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
הגנטים מתאימים למידת צמיגים שרשמת.
המחיר הוא 400 שקל הרוחב שלהם אני לא יודע. ולשאלה האם יש סיבה שהזוגות שונים? אין לי מושג . פשוט קניתי פונטו קבריולט עם הגנטים הנ"ל עליה. ומצאתי גנטים חדשים שממש התאימו לרכב עם פס צהוב,אז קניתי חדשים. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
מצטרף לשאלה של מידת הצמיג
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
איזה מידת צמיג?
פירסמתי צמיגים ואני לא יודע? הגאנט הוא 14 לגבי רוחב הגאנט אני לא יודע אם המדידה נכונה. מדדתי את החלק הפנימי של הגינט לרוחב 15.5 ס"מ והחלק החיצוני 18 ס"מ. למי שזה עוזר. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: .
|
טוב זה היה יום מתיש!
הגעתי לבחור הנחמד, לקחתי את הג'אנטים ומשם ישר ליפו לפנצ'ריה להרכיב אחרי שייבשו אותי שעתיים בפנצריה.. בזמן ההרכבה התגלה כי הגאנטים לא מתאימים והג'נט רוקד ולא יושב טוב.. ניסינו לשים גומייה בג'נט שבאחד היה חסר ולהחליף ברגים אך עדיין לא יושב טוב. לאחר שהתייבשתי עוד קצת בפנצ'רייה עד שהרכיבו לי בחזרה את הגלגל הרמתי טלפון לבחור והחזרתי את המוצר כפי שנלקח. התבזבז קצת הרבה דלק מבת ים לרחובות, מרחובות ליפו, מיפו חזרה לרחובות ואז שוב לבת ים. אבל לפחות ניסיתי.. אך ללא הצלחה. הרכב שלי הינו פיאט פונטו דור ראשון SX 75. לכל המעוניינים בקנייה לקחת בחשבון.. שלא יצא מצב כמו שקרה לי לקחת לנסות להרכיב ואז להתבאס שזה לא מתאים ולא יושב כמו שצריך. אפשר היה לעשות כמה קומבינות אך עדיין זה לא היה יושב כמו שצריך, העדפתי לא לשחק בבטיחות כמו גלגלים ולהחזיר את המוצר. כפרה על הדלק לא נורא! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
מזאת אומרת הגאנטים לא מתאימים? הגאנט רוקד? הגאנט בטח 4 על 100, צריך ברגים צפים וכן מתאמי פלסטיק פנימיים בשביל להתאים את ה center bore. עוד משהו הוא ה offset, אבל גם לזה אין שום קשר שהגאנט לא ישב טוב על הרכב. אתה בטוח שהלכת למקום מקצועי?
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
צטט:
הלכתי לסתם פנצ'רייה ביפו וכתבתי מה שאמרו לי. יכול להיות שהם לא מקצועיים כמו שאתה אומר. וברגים לא היה להם שם הוא אמר לי שצריך להזמין וזה עוד 150 שקל בנוסף ל-150 שקל הרכבה ופירוק כל הארבע גלגלים שזה כבר יוצא: ג'אנטים - 400 ש"ח ברגים תואמים - 150 ש"ח עבודה - 150 ש"ח סה"כ 700 ש"ח אני כבר קונה ג'אנטים חדשים ב-1000 שקל וגומר סיפור. בכל מקרה, צריך להשקיע ברגים צפים ומתאמי פלסטיק פנימיים ולא ידעתי על זה, לקחתי את הג'אנטים ככה וחשבתי מרכיבים וסלאמת אבל זה לא ככה. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
עידכון:
נפגשנו היום בבוקר שוב, הביא ברגים תואמים + מתאם שהיה חסר והלכנו ביחד לפנצ'רייה ביפו. הפעם ההרכבה משום מה הייתה טובה וזה יושב טוב על הרכב. רק גא'נט אחורי שטיפה רוקד לא משהו רציני ומורגש הכל מצויין. סה"כ אני מרוצה! מצורפות תמונות להתרשמות. מתאים לרכב אהבתי.. נערך לאחרונה על ידי elor : 07-07-12 ב 13:59. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
נראהממש יפה, תתחדש !!
כמעט בכלום כסף
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| גנטים מידה 14 לפונטו | ali9919 | קניה | 3 | 09-05-11 19:06 |
| למכירה ג'אנטים 14 מגנזיום | אור .ס. | מכירה | 0 | 25-04-11 20:57 |
| למכירה 4 ג'אנטים מידה 15 | איתי398 | מכירה | 8 | 12-02-11 08:36 |
| למכירה ג'אנטים של פונטו HGT מקוריים (מידה 15) | quadx | מכירה | 0 | 09-09-10 07:09 |
| מפש ג'אנטים מגנזיום. | כפיר גל | קניה | 4 | 08-10-08 20:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד