![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ממש מגעיל אני לא קונה את הרכב
אז יש לי פרוייקט בשבילך תוציא את הדשבורד ותחליף אותו יש לך נוסף ,תתקן את רדיאטור חום, תרכיב לוח שעונית מהודר שיש לך, ואז אני בא לקנות פרנהייט זה 220=ל90 צלזיוס אם אני זוכר איפה ארז בנושא אני צריך דיבור איתו |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר, יש לך מזל שלא ידעתי שכתבת "ממש מגעיל", אחרת לא היית מקבל שסק ולימונים.
![]() פיתתי את יאיר שיבוא אלי ויעזור לי לכוון שסתומים בפונטו. הוא עשה את כל העבודה ואני קטפתי לו שסק ולימונים. לאחר הכיוון לא פסקו הטיקטוקים. יאיר, מחר אחליף את הקמשאפט כפי שארז אמר. רק חבל שהיה ישן כשפירקת. אותה הבעיה הייתה ב-GT. כיוון לא הועיל. רק לאחר החלפת קמשאפט, לא שומעים את המנוע. נסע הביתה לפני 10 דקות. 90 צלזיוס = 194 פרנהייט. תודה ליאיר. דוד.
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
האמת הייתי לחוץ בזמן היה כיף
להחליף את הקמשאפט לוקח 5 דקות עם פטיש אויר אני משתמש במברגה כדי לא להעיר את השכנים לא הבנתי הוחלף הקמשאפט אחרי שהלכתי או היום בכל אופן הרכב נראה טוב לחץ הקומפרסיה מעורר עניין אני חושב שאצלי זה פחות ד"ש למוסכניק שרצה להחליף את המנוע |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
בדקתי הבוקר שוב במדוייק את מרווח השסתומים.
ניכר הלחץ שהיית בו. הלחץ נובע מהנשים. ![]() צילינדר מס' 1, יניקה 60, פליטה 60. צלינדר מס' 2 , יניקה 45, פליטה50. צילינדר מס' 3, יניקה 50, פליטה 50. צילינדר מס' 4, יניקה 45, פליטה 50. נראה שארז צדק הבעיה בקמשאפט משופשף. כמו כן אמר כמוך, שנחליף את לוח השעונים, ואז יהיה לנו שעון חום וגם שעון טורים. במקום לקנות שעון חום נפרד. אני מתחיל להחליף קמשאפט, עדכון בהמשך. רעש הטיקטוקים מפריע לרודוויילר. ![]() אנסה קודם קמשאפט של ספייס, ואחר כך שוב אבדוק מרווח. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 06-05-12 ב 18:28. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
רק לאחר שקניתי אתמול מיקרומטר חדש, הצליח היום יאיר לכוון את השסתומים.
את הקודם השאלתי למישהו, שאיבד אותו. כבר חצי שנה הוא מבטיח לקנות לי חדש. החלפנו קאמשפט וכוסיות מראש של ספייס. כל הצילינרים מכוונים במדוייק. יניקה 0.35, פליטה 0.45. התיקיטוקים חלפו. יאיר מצטער שהפלתי עליך את כל העבודה. מה לעשות ? כשמצוננים אין חשק לעבוד. היום צילצלתי ליאיר לשאול אותו משהו בעניין אחר. שאל אם גמרתי את התיקון. לא, אמרתי אני מצונן. לא עברה שעה ויאיר הופיע אצלי וביצע את העבודה. חבל שלא הכרתי אותך, הרבה שנים לפני. אין,אין אנשים כמוך. בינתיים נפלה בעיה חדשה. המפתח פותח את הסוויץ לסירוגין. נראה שאצתרך לקנות סוויץ חדש, או להעביר מהפונטו השנייה. מה דעתך ?. דוד.
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
דעתי היא שהכל טלוי מה התוכניות לפונטו השניה ואם הסוויץ' במצב טוב אחרי הכל זה עינין של עלות מול תועלת
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
הפונטו השנייה גם מודל 2000 במצב נסיעה. ירדה מהכביש ולא ניתן להחזיר.
דוד.
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
יש לי סויץ לתת לך עם מפתח ללא אימבילייזר
כך שאם לא מתאים תיקח מהפונטו שלך השנייה עם הסליל יפתח רק את הסויץ תרצה שהמפתח אחד יפתח את כולם תצטרך להחליף את כל המנעולים אני הייתי פותר רק את בעיית הסויץ נערך לאחרונה על ידי yair068 : 09-05-12 ב 23:06. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
כיוון שסתומים לפי חוברת הרכב פיאט פונטו
כך שזה בגדר הנורמה ובסדר נערך לאחרונה על ידי yair068 : 09-05-12 ב 23:07. |