![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
מספר שאלות - HGT
שלום חברים
אני חדש כאן ובבעלותי פיאט פונטו HGT, אשמח אם תעזרו ותענו לי. קראתי יחסית הרבה על האוטו הזה, ולכן אני רוצה ליישר טיפה קו לגבי האוטו. באיזה שמן מנוע כדאי לי להשתמש? 10-60, 10-40, 5-40 ? איזה יצרן מומלץ יותר? שמן גיר? 75-90? כנ"ל לגבי היצרן. מה ההבדל בין הפראפלו הכחול לבין הפרארפלו 'אפ' האדום? כרגע נמצא אצלי באוטו הפראפלו האדום. האם צריך למהול אותו לפני ההוספה? לא רשום שם באנגלית. יש לי נורה שדולקת קבוע של הכרית אויר (לא של הנוסע), שכחתי מה הוא אמר לי לגבי זה כשקניתי את האוטו.. אבל אני אדבר איתו מחר. בכל זאת הוא אמר לי שזה משהו סתמי, יכול להיות שזה חיישן או משהו. הייתי בפיאט מורשה וניסו לאפס לי כמה פעמים את התקלה, והוא קיבל שגיאה כזאת כמו במחשב 'ERROR' ולא היה ניתן לעשות כלום. אז הוא אמר לי יכול להיות שצריך להחליף מחשב כרית אויר. מה דעתכם? אני לא כזה מתמצא, אבל איך בנוי כל המעגל הזה? יש לי גם חלון חשמלי ימני שלא עובד, בדקתי מתחים והכל מעולה. אז מן הסתם זה המנוע החשמלי? האם זה מסובך ומורכב לפרק את כל העסק שם? או עדיף לא לגעת לבד? זהו לבנתיים.. טיפה ארוך לא?
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
צטט:
אגב, לגבי הנורה, מי אמר לך שזאת שטות, המוכר, לא האמנת לו נכון? קצת מוזר לי שבמוסך מורשה אמרו לך שלא ניתן לעשות כלום לגבי הנורה, לאיזה מוסך נכנסת ומאיפה אתה בארץ, יש מס' מורשים די מומלצים, ביניהם מוסך השחר בנתניה ושמשון ביהוד, מוסך התלתן בפתח תקווה מומלץ בחום, אמנם לא מורשה אך בכמה רמות מעל. בהצלחה.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
צטט:
לגבי הנורה של הכרית אויר שכחתי מה הוא אמר לי, במורשה אמרו לי שיכול להיות צריך להחליף מחשב כרית אויר. אני מנצרת עלית, ומורשה של פיאט בנצרת. כל המומלצים שציינת הם רחוקים בשבילי.. מזאת אומרת תופעה ידועה? זה הרי מנוע שצריך להחליף לא? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
לגבי השמן, 10W60 או 5W40. אני השתמשתי בשני, והכל עבד נפלא, כולל וריאטור שלא הרעיש.
יש הבדל בין נוזלי הקירור, אבל לרכב שלך זה לא רלוונטי. אם יש לך את האדום באוטו, תמשיך איתו. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
מישהו יודע מה אפשר לעשות לגבי הנורית של הכרית אויר? איפה יושבים החיישנים? או שזה אולי החיישן של החגורת נהג?
אמרו לי יש משהו מתחת לכסא של הנהג.. לגבי המנוע של החלון, האם כדאי לפרק לבד? תודה |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |