![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: .
|
עזרה בהחלפת נורת פנס חנייה שמאלי
יש לי פונטו דור ראשון.
נשרף לי המנורה של האור חנייה השמאלי, איך אני מחליף אותו ? מנורה יש לי אבל שקופה, והפנס עצמו בצבע שקוף, אז אני צריך נורה כתומה ? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת נורת חנייה
נורת החנייה הקדמית, נמצאת בתוך הפנס הראשי וזאת נורת תקע של 5W וכדי להחליפה, הרם מכסה מנוע וראה באחרוי הפנס הראשי את בית נורת החנייה (שאליו מחובר מחבר של 2 חוטים צהוב ושחור),
סובב כחצי סיבוב נגד כוון השעון את בית הנורה ומשוך אותה קלות כלפי המנוע. כעת הנורה יוצאת במשיכה מתוך בית הנורה והנורה החדשה נתקעת לתוכו בנעיצה. נורת האיתות הקדמית נמצאת בפנס האתות שליד הפנס הראשי והיא של 21W ויש כתומה בפנס אתות לבן ורגילה בפנס איתות כתום (יש 2 דגמי פנסי איתות קדמיים, בדור 1). בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: .
|
אוקיי מצאתי אותה והוצאתי והיא באמת שרופה.
יש לי נורה כזאת הבעיה שהיא עם בסיס וצריך ללא בסיס, נלך לקנות בהזדמנות. תודה רבה רפי. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מקומות חנייה מזל שאין פיאט אחת | yair068 | תמונות וסרטונים | 5 | 23-09-10 17:14 |
| בבקשה? אני צריך עזרה. נמאס לי כבר! (נורת מנוע נדלקת ורכב מגמגם) | hatem_abed | פונטו - טכני | 1 | 17-07-10 14:37 |
| חנייה בגיר רובוטי | tal sx 2004 | פונטו - טכני | 5 | 14-01-10 11:51 |
| נורת אזהרה של התאורה נדלקה לאחר החלפת אורות חנייה | mishel27 | פונטו - טכני | 2 | 16-11-09 00:37 |
| נורת מצבר דולקת חלש.עזרה? | danny shoei | אונו - טכני | 3 | 28-02-08 17:49 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד