![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
פיאט- מספר בעיות: דלק,סחיבה,קומפרסיה ועוד..
שלום חברי פורום פיאט ישראל.
שמי עידן, ויש לי בחנייה פיאט פונטו דור 1. ברגע שקניתי אותה מאוד ההיתי מרוצה, לפני 4 שנים. היא עומדת כרגע על 300,000 אלף קילומטר. כן, זה המון, אך היא נוסעת לא פחות טוב מפיאט שנת 2002. מאוד נקיה ומטופחת, המון תיקונים אני עושה לבד יחד עם *** שהיה מכונאי בצבא. בחצי השנה האחרונה התחילו סימני עיפות, ואני הפרט: *הרכב אוכל דלק בצורה מטורפת. *הרכב חסר כוח סחיבה, לחיצה על הגז לא מעלה דבר. *מנורה של ההזרקה (כנראה) נדלקת לפעמיים. *לפעמיים, בניוטרל בעצירה ברמזור, הטורים לא יורדים מ-2000 סל'ד, הדבר מסתדר מעצמו אחרי שעה נסיעה. או לחילופין כיבוי של הרכב. * עם מזגן הרכב ממש לא סוחב. עכשיו נעבור לדרכי מניעה שכבר עשיתי: החלפת 4 פלאגים, בדיקת ניצוץ. החלפת פילטר דלק. החלפת פילטר אויר. קומפרסיה, בדיקה באמצעות שעון אנלוגי: צילנדר 1 - מתחיל מ-200 PSI ויורד עד 50 PSI. לא תקין. צילנדר 2 - 200 PSI ונשאר שם. צילנדר 3 - מתחיל מ- 200 PSI ויורד לאט לאט עד 100 PSI. כנראה לא תקין. צילנדר 3 - 200 PSI ונשאר שם. חישנים לא נגעתי עדיין, עם יש בדיקה שניתן לעשות להם ללא לשלם למוסך משכנתא על חיבור למחשב ל דקה וחצי אשמח, גם רכישה מאתר EBAY סקאנר יעזור מאוד. אבקש את עזרתכם וחוות דעת, עייפתי ואין לי עוד מה לעשות. תודה ויום טוב!! |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מספר בעיות ברכב | ליאור23 | פונטו - טכני | 9 | 27-10-10 11:19 |
| מספר בעיות בפונטו. | trademark | פונטו - טכני | 10 | 13-10-10 00:36 |