![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שלום לכולם
לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה ברכב [פונטו ספייס 2004, 101,000 ק"מ] לפני כמה שבועות נדלקה הנורית הכתומה של תקלה במנוע, היא דלקה למשך יום שלם [נסיעה מועטת]. בבוקר שלמחרת באתי לקחת אותה למוסך והופ הנורה לא דלקה. [כמובן שאף אחד לא נגע בשום דבר כגון פיוזים או איפוס המצבר וכו'.] היא הייתה כבויה למשך זמן מה עד שלפני שבועיים בערך היא דלקה שוב ויום- יומיים לאחר מכן כבתה. בנוסף, אני לא יודע אם זה קשור, לפעמים [לעיתים רחוקות] בהתנעה דולקת נורית התראה לחום גבוה יחד עם קריאה במד שמראה באמת על חום גבוה,אבל אם מכבים את האוטו ומתניעים שוב הכל נראה כרגיל. [וגם זאת תופעה שעלתה בערך יחד עם הקודמת] וגם לפני כמה ימים קרה דבר מוזר בהתנעה ראיתי לרגע הודעה בתצוגה הדיגיטלית Radiator Leaking או משהו כזה, אבל זה נעלם אחרי רגע. ואם באמת שמים לב למזגן, הוא לא פועל הכי פיקס בעולם במיוחד בימים חמים. קצת חפרתי אבל כל הדברים האלה מצטברים וזה מדאיג בתודה |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה בבקשה בקשר לנורה שנדלקה בפיאט פונטו 05. | eran998 | פונטו - טכני | 16 | 28-07-11 13:10 |
| שלום,יש לי איזו נורה שנדלקה אני לא יודע מה זה | nimrod | פונטו - טכני | 4 | 15-04-11 18:04 |
| מנורה אדומה שנדלקת לפני הנעה | sergey_k | בראבו - טכני | 2 | 24-09-10 17:23 |
| נורה צהובה שנדלקת ונכבית ומד סל"ד תקול | orarie12 | פונטו - טכני | 3 | 03-04-10 17:26 |
| נורית הזרקה שנדלקה - פונטו 2000 | lag5 | פונטו - טכני | 4 | 09-03-09 11:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד