![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
אונו 1400 S70-בעיית התחממות קשה וחשש לראש מנוע
אז ככה השבוע לפני כמה ימים,נסעתי לי מסביב לשכונה (נהג חדש עוד שבועיים נגמר מלווה
) טיפה לחצתי לאוטו,ושמעתי כמו פססס כמו התפוצצות של משהו קיטור כזה כאילו צינור שהיה בלחץ התנתק משהו בסגנון.ומאז החלה התחממות כבדה של האוטו בנסיעה של קילומטר וקצת המחוג מגיע עד לאדום ואפילו עובר אותו קצת! לכן יצאתי מהאוטו למלות מים הכנסתי למיכל 6 ליטר מים והמפלס לא עולה! הבתתי למטה וראיתי נזילה קשה מאוד של מים כמו צינור מים פתוח אשכרה. הסתכלתי קצת במנוע לראות מאיפה הנזילה הקשה הזאת אז ראיתי שזה מתחת לקופסא של הפילתר אויר,יש שם כמו ברזל מוברג ומשם יש כמו פרץ של צינור מים קטן או סליחה על הביטוי כמו זרם פיפי כשאני ממלא מים והמפלס יורד במהירות המים בורחים והאוטו מתחמם.. בנוסף לכך גם עולה מעט עשן מתחת לאזור של הקופסא של הפילתר אוויר. חבר שלי שלומד מכונאות בבצפר :P אמר שזה ראש מנוע שהלך כי הוא ראה שמהחור של המדיד כשאני בודק שמן יוצא גם קצת אדים וכך גם מהמיכל מים..אבל חשבתי לעצמי שראש מנוע הולך רק כאשר יש סימני שמן במיכל מים מה שאין לי.. זה האוטו הראשון שלי ואין לי הרבה כסף מהמלצרות ובמוסך אמר לי אחד שלא מתעסק במכונאות הוא אגזוזן הוא אמר שאולי זה צינור שהתפוצץ מבלאי או משאבת מים וזה נע בערך באיזור 500 שקל .אשמח לדעות במה מדובר יש גם קצת שמן על המנוע יש תמונות מצורפות. נערך לאחרונה על ידי glansfor : 21-06-11 ב 17:27. סיבה: הוספת תמונות |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיית התחממות | Sufadev | פונטו - טכני | 49 | 02-05-11 18:43 |
| למכירה הרבה חלקים לפיאט אונו מנוע 1400 | blueuno | מכירה | 1 | 06-08-09 20:15 |
| אונו מתחממת (או שלא?)[אונו שנת 95 מנוע 1400] | eliran_a | אונו - טכני | 8 | 10-03-08 23:27 |
| אלטרנטור - אונו 94 מנוע 1400 הזרקה | פורום הגראז' | 4 | 07-08-07 09:26 | |
| מחפש בישביל פרוייקט מנוע 1400 של אונו טורבו | קניה | 6 | 10-06-06 14:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד