![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
קצת תשובות:
לגבי הHILL HOLDER, מדובר במנגנון מאוד פשוט, כאשר הרכב נמצא בזווית עליה ובעצירה (נניח ברמזור) אז אחרי שיחרור הדוושת ברקס יש 2 שניות שבהן הרכב ממשיך לשמור על ברקס כדי לאפשר לך זמן להעביר את הרגל לגז (וקלאץ'). ברגע שנגעת בגז הרכב משחרר את הברקס (או אחרי 2 שניות). זו מערכת פשוטה שעובדת מצויין. לגבי ה69 כ"ס, אין לי השוואה אל מול הפנדה הקודמת אז קשה לי לענות לך. אני יכול להגיד לך שב443 בין מודיעין לירושלים בעליות המתמשכות אפשר לשמור על הילוך 4 ב110-120 קמ"ש שזה לא רע, לא מרעיש ובסל"ד די נורמאלי, כ3000. במידה ובא לך לעקוף או ממהר אז הורדה להילוך שלישי ו130 קמ"ש מפתיעים די בקלות (וזאת מבלי ממש לאמץ את המנוע בהתעללות). מבחינתי מספיק כוח כדי לנסוע בנוחות. רוב הזמן אני בהילוך חמישי בכבישים בין עירוניים למעט עליות לירושלים לילה טוב.. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת חיישן קראנק-דעתכם לגבי מחיר.(פיאט דובלו). | yulian1986 | שאר הדגמים - טכני | 7 | 16-02-11 20:25 |
| דעתכם לגבי מערכת שהומלצה לי-פיאט דובלו. | yulian1986 | אודיו | 5 | 21-01-11 13:03 |
| דעתכם לגבי מחיר תיקון במוסך,פיאט דובלו. | yulian1986 | שאר הדגמים - טכני | 3 | 23-10-10 22:44 |
| חוות דעתכם לפני רכישת מריאה | צביקוש23 | יעוץ ברכישת רכב | 14 | 16-06-10 23:10 |
| מי רוצה לזכות בפיאט פנדה חדשה? | פיאט כללי | 2 | 14-12-06 20:25 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד