![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
ספייס 01 ידני elx - נגד מהירויות מפוח פנימי
שלום
ראיתי שהנושא כבר נדון כאן, אך חסרים לי עדיין כמה פרטים: היום המזגן שלי חדל מלפעול במהירויות 1-2-3. רק על 4 עובד. מחיפוש בפורום הבנתי שמדובר ככל הנראה בנגד של המפוח. כך גם הבנתי משיחה עם חיים במוסך שמשון. כמו"כ, עלתה אפשרות שאולי מדובר במחבר המוביל אליו. 1. האם אוכל בעצמי לדעת איזה חלק תקול? 2. האם אוכל באמצעות הדרכה להחליף לבד, או שזה מסובך מדי? 3. היכן בדיוק נמצא הנגד? ואיך הוא נראה? 4. עצות שונות יתקבלו בברכה. בתודה מראש
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו ספייס 2001 אוטו (רעשי זרימת מים רדיאטור פנימי) | שלומי מ | פונטו - טכני | 8 | 05-12-10 23:40 |
| ספייס יאנג 2003 - מפוח פנימי, נגדים במזגן, נזילת שמן, רצועת טיימינג, תיקוני פלסטיק | felixr | פונטו - טכני | 14 | 14-09-10 12:37 |
| פונטו ספייס - מפוח לא תקין (המאוורר בתא הנוסעים) | יוסי א. | פונטו - טכני | 10 | 10-06-10 00:32 |
| תיקון רדיאטור פנימי באופן עצמאי, האם מסובך? (ספייס) | אמיר אסולין | פונטו - טכני | 3 | 27-12-09 14:50 |
| בעיית מגבים + מפוח אוויר פנימי פונטו 55 | Amit | פונטו - טכני | 2 | 07-04-09 16:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד