![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#30 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
אז ככה חברים...
קודם כל.. ליאור תודה רבה על שעזרת לי להבין את התהליך.. אם לא היית אומר שאישרו לך כנראה שהייתי מוותר ולא פונה אפילו לפיאט. היום בשעה טובה אישרו והרכבתי את הצמיגים הרחבים יותר. וזה מה שעשיתי... 1- פניתי לפיאט וביקשתי אישור. 2- הלכתי עם האישור למכון רישוי והם שלחו אותו למשרד הרישוי לבדיקת אמינות האישור מול פיאט. 3- מכיוון שאני יודע שהאישור מקורי כבר קניתי את הצמיגים. 3- למחרת כבר אישרו לי שהם בדקו את האישור והזמינו אותי לבדיקה עם המידה החדשה. 4- היום הגעתי.. בדקו את הצמיגים על הרכב.. אישרו.. שילמתי 30 שקל.. ונתנו לי טופס מוצמד לרישיון רכב עד לטסט הקרוב. כל התהליך לקח שבועיים בגלל חופש פסח... תאכלס מבחינת ימי עבודה זה לקח שלושה ימים... וזהו ![]() דרך אגב המידה שפיאט אישרו לי היא 195/45 R15.. למרות שתאכלס המידה ההגיונית היא 195/50 כדי לא לשנות את גודל הגלגל והסברתי להם את זה.. אבל בפיאט טענו שעל פי היצרן זאת המידה הרחבה שמאושרת ומתאימה לרכב הזה גם ב- Abarth ובמודלים 2003... אז תודה רבה לכולם ומקווה שעזרתי לכם עם הויכוח הקטן. ודרך אגב לא היה לי שום חיכוך עם הרב בוחן.. ההיפך אני מכיר אותו טוב והיחסים סבבה חח כנראה שזאת פשוט בירוקרטייה ונדרש שהאישור יעבור דרך משרד הרישוי הראשי במרכז לבדיקת אמינות ואישור שלהם.. יום טוב נערך לאחרונה על ידי Marshall : 28-04-11 ב 23:33. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מידת צמיגים | אילן כץ | בראבו - טכני | 6 | 06-10-10 11:17 |
| למביני עניין שינוי מידת צמיג לאונו. | asaf123 | אונו - טכני | 4 | 25-09-09 15:38 |
| החלפת גודל צמיג משפיעה לרעה על סחיבה וצריכת דלק ? | Wiking | פונטו - טכני | 8 | 30-08-08 20:16 |
| צמיג 195.50.15 קומו | command sergeant major | מכירה | 1 | 18-06-08 01:18 |
| עזרה לגבי צמיג לפונטו ספייס 01' (165/70 R14) | simon377 | פונטו - טכני | 12 | 09-03-08 21:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד