![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
עזרה בפירוק וניקוי מנוע צעדים ספייס 01
שלום לכולם,
זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום- מקווה שעומדת בכל הכללים.. אז ככה- יש לי בעיית טורים בסרק בפונטו (טורים עולים ויורדים/ טורים מתייצבים על 1500-5000 סל"ד/ רכב כבה מספר שניות לאחר הנעה). לפי השיטוטים שלי בפורום נראה כי כל הבעיות קשורות למנוע הצעדים. הצלחתי לזהות את החלק ע"י מציאת אתר שמוכר כאלה בחו"ל (הייתה תמונה). הגעתי אל החלק אך אני לא מצליח לפרק אותו. פרקתי את כל בית המצערת כך שהוא יוצא ביחד עם המנוע ומה שנראה כחיישן טמפ'- אבל המנוע הסורר עדיין לא יוצא. באתר שמצאתי בו את התמונה נכתב שיש לשחרר שני ברגים כדי להוציא את המנוע. בפועל לא מצאתי את שני ברגים אלו והברגים היחידים שפרקתי היו 3 ברגי כוכב T30 לשם פירוק בית המצערת ועוד בורג קטן שלדעתי הוא חיבור "0" של מערכת החשמל. לפי ראות עיניי לא היה קיים עוד בורג אלא המנוע ישב בתוך התושבת בלחץ כאשר יש 2 בליטות קטנות שנכנסות ל-2 מגרעות בתוך הבית מצערת שמונעות מהחלק להסתובב. בגלל שהבעיה באה והולכת לסירוגין נראה לי שרק ניקיון יכול לפתור את הבעיה, במידה ולא אאלץ להחליף את החלק. כך או כך עליי להוציאו מהתושבת שלו. מכיוון שכל ההודעות בנושא עוסקות ברכבי דור 1 או HGT אודה מאד אם מישהו כבר ביצע ויוכל להאיר את עיניי בנושא. בנוסף- מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את הדפים הרלוונטים מספר היינס? תודה מראש על העזרה וסליחה על אורך ההודעה.. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנוע צעדים | lsdmthc | אונו - טכני | 1 | 17-11-09 11:40 |
| מנוע צעדים לקופה | Fiat_coupe | קופה - טכני | 5 | 04-07-09 17:26 |