![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2002 ידנית
|
התנעה קשה כשהרכב חם. ELX 2002, ידנית.
שלום לכולם,
יש לי בעיה קטנה ברכב, כשהרכב קר הוא מניע רגיל והכול תקין, כשהרכב חם לעומת זאת הוא מתקשה מאוד להניע, אני צריך לסובב את הסוויצ' ואז יש ניסיון הנעה חלש ואני לוחץ גז תוך כדי ואז הוא מניע, (מקווה שהבנתם) אם לא לוחצים גז תוך כדי הרכב לא יניע. (ד"א בהנעה כשהרכב חם כשאני מסובב את הסוויצ' אז המסך שבלוח שעונים נכבה כאילו יש עומס ואין חשמל ורק כשהוא מניע המסך דלק חזרה) בכול מקרה מה יכולה להיות הבעיה? ישנה עוד בעיות שכשמניעים וישר מדליקים אורות הם קצת חלשים ואז אני לוחץ גז והם מתגברים ונישארים ככה (כלומר בעוצמה הרגילה והחזקה שלהם). הסטרטר שופץ לא מזמן, חוטי ההצתה חדשים (לא מקוריים), פלאגים גם כן, שמן ופילטר הוחלפו לפני שבועיים, כנ"ל הפילטר אוויר. יש סיכוי שזה המצבר? למרות שבדקו אותו 3 חשמלאים שונים ואמרו לי שהוא בסדר, כלומר תחת עומס הוא מביא 8.5-9V, לא מצב מצויין אבל הוא עדיין נופל בתחום הירוק במכשירים. אשמח לעזרה. כי זה קצת מעצבן, לפעמים אני פשוט נותן לרכב להתקרר כדי להניע רגיל. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ELX 2002 ידנית - OBD קורא תקלה מספר P1135 | raanan_t | פונטו - טכני | 7 | 30-10-11 23:42 |
| ספייס ELX - בעיה בהתנעה כשהרכב חם | idobi | פונטו - טכני | 3 | 05-12-09 01:43 |
| קניתי היום פונטו Elx 2002 ידנית :) | liad | פיאט כללי | 4 | 06-11-07 21:06 |
| פונטו ספייס 2002 ידנית טיפול 100,000 | פורום הגראז' | 4 | 12-06-07 00:34 | |
| טיפול 10000 +100000 פונטו ספייס ידנית 2002 | פורום הגראז' | 0 | 24-04-07 02:18 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד