![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
פיאט פונטו גמגם
הרכב שלי מסוג פיאט פונטו שנת 96 דגם S55 5 דלתות,
עם הזמן אני מרגיש שהאוטו מגמגם יותר ויותר ומקרטע,לפעמים נשמעים בק פיירים,והמנוע מזייף. שיפצתי מנוע טורים עם ספריי קרבורטור לא עזר החלפתי חוטי הצתה לא עזר שמתי תוסף דלק לא עזר ואז עלה לי רעיון שאולי זה קשור בפלגים החלפתי פלג התנעתי ושוב ושוב,עד שהתגלה שיש פלאג בעייתי וכאשר החלפתי אותו ישר הרגשתי שהכל הסתדר לפי הרעש של המנוע והעלייה הנקייה שלו בטורים כאשר לוחצים על גז. אחרי 150 ק"מ התחילו לחזור שוב הגמגומים החלפתי שוב את כל הפלגים כי חשבתי שאולי קיבלתי פלגים לא תקינים,נסעתי 25 ק"מ והבעיה של חוסר הסחיבה חזרה,למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה,אני חושב שאחד הרינגים דפוקים (רינג אטימה,לפי דברים שקראתי וניסיתי לשער),והוא משפריץ שמן על הפלגים והבעיה חוזרת שוב ושוב כאשר הפלג מתלכלך. למרות שהרכב שלי אחרי שיפוץ ראש מנוע שעשיתי לבד והוא כלל לא מתחמם,למרות שזה לא קשור פשוט הגעתי עם הרכב למאמצים של 6000 טורים,ואין שום קשר לראש. מה שנראה לי מוזר זה שבפעם הראשונה שמצאתי את הפלג הבעייתי דווקא הוא היה במצב חדש ולא מלוכלך כלל. למישהו יש רעיון לפתרון זמני אולי כדי לי להשתמש בשמן דבש או אפילו פתרון וייעוץ איך להחליף רינגים,האם כדי לנסות פרויקט שיפוץ כפרויקט? |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כמה זמן לוקח להחליף גלגל | yair068 | תמונות וסרטונים | 5 | 21-09-10 21:47 |
| שיפוץ גלגל מגנזיום | yair068 | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 06-08-10 14:22 |
| סט להחלפת גלגל מקורי של פיאט | command sergeant major | מכירה | 0 | 12-01-09 20:16 |
| החלפת מיסב גלגל בגלגלים קדמיים-פיאט אונו+תמונות | yakovil | אונו - טכני | 6 | 01-12-08 21:15 |
| מרקו אלאן שוב במדי אבארט - הפעם עם פיאט 500 | דובי מילר | פיאט כללי | 0 | 03-08-08 21:23 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד