ספייס יאנג 2003 - מפוח פנימי, נגדים במזגן, נזילת שמן, רצועת טיימינג, תיקוני פלסטיק
(הודעה זהה פורסמה בקארזפורום.)
שלום,
לפני כמה ימים התחדשתי בפונטו ספייס יאנג 2003, וברכב יש כמה תקלות (שהיו ידועות לי טרם הקנייה, ובאו בחשבון במחיר)
ראשית, המזגן לא פועל כלל (לא מוציא אוויר) על מצבים 1,2,3, אלא רק לעיתים נדירות למספר שניות. בנוסף, לפעמים המזגן מוציא אוויר חם על מצב 4 (אך לעיתים אוויר קר). המפוח מאד רועש (באופן לא תקין). יועץ שירות במוסך המרכזי של פיאט ברמה"ח העריך שמדובר במפוח ונגדים תקולים.
בנוסף, הפנס הימני דהוי, ויש לשייף אותו בנייר זכוכית.
יש חשד לנזילת שמן - יועץ השירות המליץ על ניקוי, ובדיקה לאורך 1000 ק"מ (יש לציין שעפ"י הנסועה שלי מדובר בכ-40 יום)
ובנוסף לכך, אין ביידי שום מסמך שמעיד על החלפה של רצועת טיימינג - המוכר טען שהיא הוחלפה לפני שנתיים במוסך שאינו מורשה. אני לא רוצה לשים את ראש המנוע על קרן הצבי, אלא ללכת על בטוח - לבדוק ובמידת הצורך להחליף.
אני מחפש המלצה למוסך שיכול לבצע את התיקונים האלה בצורה אמינה, איכותית, ובמחיר סביר. במידת הצורך, אני יכול לבצע כל תיקון במוסך אחר. אני גר במרחק הליכה מהמוסך המרכזי, מה שמהווה יתרון (אפשר להשאיר את האוטו וללכת הביתה), אך במידה ויש סיבה טובה לוותר על המוסך הנ"ל (שהעריך, אגב, את עלות התיקונים - ללא רצועת טיימינג - בכ-2000 ש"ח) אני מוכן ללכת למוסכים אחרים.
דבר אחרון - מותקנת אצלי באוטו דיבורית, חלק מהפסטיק של הקונסולה המרכזית שבור, והשטיח קרוע, ומבצבצים ממנו חוטים - איפה אפשר להסיר את הדיבורית, ולתקן את הבעיות הללו, ובאיזה סכום, בערך, מדובר?
תודה-רבה מראש
|