![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
פרויקת קאדילאק סי טי אס
שלום חברים החלטתי שאני מספר את סיפורי כאן בפורום+ ומצרף פרויקט מעניין.
למי שלא יודע :-} הייתי בעלים של פיאט אונו , אך המצב השתנה ורכשתי קאדילאק סי טי אס 2003, מנוע 3200 , 7 חודשים הייתי אם הרכב ללא שום תקלה ופשוט נהנתי ממנו . עד שלפני שבועיים בבדיקה שגרתית מצאתי שיש לי שמן במים, ואז התחיל הבלגן , זה לא ראש מנוע , אך או שזה שמן גיר כי ברדיאטור , עובר קולר גיר ויכול להיות שהלך הרדיאטור ובגלל זה נכנס שמן למערכת המים, או שזה .. משהוא יותר מעניין קולר שמן מנוע כן כן כמו ששמעתם יושב בתוך המנוע ,בתוך המים שזורמים במנוע קולר קטן שבו עובר השמן והמים מקררים את שמן המנוע. לפני הכל אני מכונאי מבין ויש לי ידיים, אבל לא הכי רציתי להתעסק בקאדילאק, אך אחרי שניגשתי למוסך, ושמעתי את המחיר שהוא מורכב מ 5 ספרות*****, החלטתי שאני הולך לעשות את זה לבד, לאחר חקירה מעמיקה נמצא שזה הקולר שמן מנוע ממה שפחדתי , אחרי חיפוש הקולר נמצא שהוא עולה 3000 ש"ח, בירור יותר מעמיק נמצא שיש קולר מקורי אחד לאחד פשוט במקום קאדילאק רשום ,אופל, והוא עלה 900ש"ח , ניגשתי לעבודה מאוד מעניינת ומסקילה. לא צילמתי את הפירוק , רק את ההרכבה. אני לא ירחיב הרבה, אבל מסקנה חסכתי בערך 9000ש"ח ביזבזתי סך הכל 1700 ש"ח ויום וחצי עבודה . העבודה הייתה קשה כי הכל צפוף ולא נוח. אני רק יעלה תמונות ולא ירחיב מדיי בהסברים ,אלה רק אם זה יעניין משהוא ויבקש :-}.. ועוד אציין העבודה נעשתה בבטיחות גבוה, וגם אני חושב שכמו שעשיתי את העבודה לעצמי שום מוסך לא היה משקיע ככה. תהנו... נערך לאחרונה על ידי blueuno : 26-08-10 ב 21:49. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| במקום לקנות פיאט קופה , קניתי קאדילאק | blueuno | רכב כללי | 5 | 28-05-10 03:36 |
| הגה כוח (האם קיים באונו 96, ערוך) | unoies | אונו - טכני | 3 | 05-05-09 14:35 |
| פרויקט לאדה (09) | ronald27 | אוף טופיק | 0 | 26-02-09 17:00 |
| מסרק הגה לאונו (ערוך) | פורום הגראז' | 3 | 19-05-07 03:03 | |
| מגב קדמי באונו לא זז (ערוך) | פורום הגראז' | 6 | 11-05-07 18:51 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד