![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
מחזיק כוסות לפונטו HGT
בפעם הראשונה שפגשתי את רענן זה היה ביום מסלול באשדוד , לפני כ שנתיים וחצי , באותו יום ביקשתי ממנו להצטרף עליו לתוך הרכב כשהוא עולה למסלול - בחיים לא נסעתי בפיאט פונטו ספייס שאינה HGT לפני כן.
כבעלים של HGT הדבר הראשון ששמתי לב עליו היה(ולכן התגובה שלי) : "... וואי יש לך מקום לשים כוסות ..." אי לכך ובהתאם לזאת חיפשתי תקופה ארוכה מאז קונסולה אך לא רציתי לוותר על הייחודיות שיש בHGT שהקונסולה המרכזית מתחברת לידית הילוכים . לאחר שיחה קצרה עם ערן מהפורום שידוע גם בכינוי "דודיהוב" הוא המליץ לי למצוא קנסולה של ELX עם גיר רציף , השבוע ביקרתי עם בנצצצצ אצל אמיר בגבעת כח ושם נמצאה המבוקשת. והיום אני יכול להגיד בשקט - "גם לי יש מקום להניח את הפחית קולה ..." תודה לערן ולאמיר.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת לוח שעונים מפונטו אקטואל לפונטו אקטיב אפשרית? | amitbl | פונטו - טכני | 0 | 24-06-09 02:39 |
מוסך מורשה פיאט - לא מחזיק התר מכירה ?! | Aditi | פיאט כללי | 10 | 27-02-09 14:56 |
האם יש הבדלים בגירים האוטמטים וכמה ק"מ מחזיקים? | אורפז | פונטו - טכני | 9 | 30-10-08 14:08 |
פרוייקט מצולם "בניית גבות לפונטו מפיברגלס" לפונטו | פונטו - טכני | 26 | 20-08-07 22:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד