![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
כל מה שניסיתי לומר זה שכסף לא יהיה פה, ושהשוטרים לא צריכים להיות נחמדים אליכם.
אני מסכים שיש הרבה מאוד שרקוב במשטרה. הפואנטה שלי היא, שאם כבר אתם מתלוננים על המקרה הספיציפי הזה, אתם מתלוננים על התפל. כשהוא פנה למרחב הרלוונטי שיכול לטפל/לבטל את הדו"ח הספציפי הזה, לאחר בדיקה קצרה הדו"ח בוטל. את העבודה שהם היו צריכים לעשות הם עשו. הם ממש לא אמורים להיות נחמדים ואדיבים. התבלבלתם. הם לא חברים שלכם וזה גם לא תפקידם. הם צריכים להיות סמכותיים ומעוררי יראת כבוד, ובחלק מהמקרים הם צריכים להיות אפילו מאיימים (לא מאיימים כי "אוי שיט, נתפסתי רק שהבנזונה לא ייתן לי דו"ח", אלא כמו בארה"ב, ששם רוב השוטרים הם בחורים ענקיים, מדוגמים, וגאים בעצמם ובתפקיד שלהם ולא היית מעיז להתחצף או להתעסק איתם). אני מסכים לחלוטין עם זאב. הבעיה של המשטרה היא שרוב השוטרים בה הם ישראלים. וכישראלים הם מכירים את ה"ישראלי התחמן" ונאלצים להתמודד עימו יום-יום. ייישר כוח להם - אני בחיים לא הייתי מסוגל. הם לא סמכותיים, לא מעוררי כבוד, ולא מאיימים כשצריך. הם מפחדים להכנס לכפרים בדואים במרדף אחרי רכב גנוב (ואני רואה את זה בעיניים שלי קורה על בסיס יומי), הקצינים הבכירים מקושרים עם משפחות הפשע, והשוטר הפשוט בתוך הרכב המשטרתי מרגיש מעל לחוק ובלי בושה נוסע 30-40 קמ"ש מעל למהירות המותרת גם אם אינו במרדף וגם אם אינו בתפקיד. רוב הבעיות, אגב, נובעות מתקציב ממשלתי זעום ואבסורדי שמרסק את המוטיבציה של כל שוטר נורמלי שעוד מרגיש את תחושת השליחות ובעל חזון כלשהו לעתיד המשטרה. אבל זה כבר מרמור מסוג אחר. יש הרבה דברים לא טובים במשטרה שלנו. אבל להתלונן על כך ש"השוטר במחוז שלי לא היה נחמד אלי כשביקשתי לבטל דו"ח גם כשהבקשה הייתה לגיטימית" היא תלונה מגוחכת ותביעה ייצוגית או דרישת פיצויים כלשהי כבר גובלת בחוצפה ובאמת תלושה מהמציאות. בכלל, לגבי הדו"ח הזה - טעויות היו וטעויות עוד יהיו. כולנו בני אדם. אבל אם על כל טעות כזו נחפש את ה"אקזיט" המהיר ונאיים בתביעה ייצוגית כזו או אחרת, אז כולנו ממש "הישראלי המכוער" בהגדרה. נערך לאחרונה על ידי amitbl : 23-09-09 ב 13:25. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה בבקשה בעיה בהעברת טסט. | matanvip | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 17-08-09 23:58 |
| בשעה טובה היום בוצעה העברת בעלות ל 127... | צביקוש23 | פיאט אספנות | 19 | 06-02-09 17:44 |
| העברת בעלות | פיאט כללי | 0 | 28-05-07 15:27 | |
| חוויה - התקנתי את ה HID KIT היום לפונטו | פורום הגראז' | 24 | 10-03-07 02:45 | |
| מתעניין בעלות של רדיאטור פנימי | פורום הגראז' | 10 | 07-01-07 21:07 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד