![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
תיקון עצמי של מעיכות חניה בדלת - פונטו HGT 2002
שלום רב
בעקבות מעיכות חניה מרגיזות בדלת הנוסע אני מעוניין לפרק את הדופן הפנימי של הדלת ולנסות ליישר את המעיכות מבפנים. יש למישהו סכימה של כיצד לפרק את הדלת? בכדי שאוכל לעשות זאת ביעילות רבה ככל שניתן. בנוסף אם למישהו יש רעיון אחר כיצד ל"תקן" בעצמי את המעיכות הללו (הן ממש מפריעות לי בעין), אני אשמח לשמוע רעיונות נוספים שלא יכללו את פירוק הדופן הפנימי של הדלת - החל מקרח יבש, ועד מייבש שיער... הכל יתקבל בברכה. בנוסף רציתי לדעת מהיכן ניתן להשיג לקה לצביעת שריטות בפגושים, ( הבעיה היא - הפגושים קצת יותר דהויים משאר צבע הרכב, כנראה בגלל שהצבע הצהוב דוהה יותר מהר על הפלסטיק מאשר על הפח ) כיצד ניתן "להפוך" את הצבע של הלקה לקצת יותר בהיר שיתאים לצבע הפגושים? לדלל אותו במים? בחומר אחר? תודה רבה לכם גיא נערך לאחרונה על ידי גיא .ב : 25-08-09 ב 20:00. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| היכן ניתן להשיג פלסטלינה (לשימוש עצמי) בארץ? | raanan_t | שיפורים וקוסמטיקה | 83 | 13-12-09 04:03 |
| למכירה מכסה לרמקול בדלת קדמית שמאל (נהג), פונטו דור שני | Caveman | מכירה | 0 | 15-03-09 22:07 |
| פונטו HGT - נורות LED לאורות חניה מדליקות נורה בלוח שעונים | KoF-sHeLeG | פונטו - טכני | 13 | 06-09-08 16:17 |
| החלפת נורת חניה | ELX2001 | פונטו - טכני | 4 | 29-08-08 15:26 |
| שבר ציר בדלת בפונטו ספייס 2002 | פורום הגראז' | 2 | 05-10-06 01:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד