צטט:
במקור פורסם על ידי ארילו
גיא אני אתקן אותך, בזמנו הגה עשו השוואה בין יאריס לגרנדה פונטו, והגרנדה פונטו זכתה לשבחים גדולים יותר למרות המנוע החלש יותר.
חוצמזה שכל רכבי פיאט עברו גם סקירה עיתונאית. להזכיר לך שלפיאט 500 אין באמת מתחרה? (מיני של במוו? הצחקת אותי) וחוץ מהפנדה, הגרנדה וה-500 סמל"ת מביאים רק רכבים מסחריים.
|
לא זכור לי מבחן כזה בין היאריס לגרנדה פונטו, אך בכל אופן דבר כזה יכול להיות, מכיוון שבשתי המכוניות מותקנים גירים רובוטיים חד מצמדים, והגיר בטויוטה מאוד בעייתי ומציק יחסית לזה המותקן בגרנדה. יכול להיות שהגיר מסרס את המנוע של היאריס ומכאן הגרנדה קיבלה שבחים גדולים יותר.
לפיאט 500 אין מתחרים, אבל מצד שני אין גם קונים. למעשה, יצא לי לראות רק אחת כזאת בחושך בכביש 70, וכ"כ הייתי סקרן כדי לראות של מי הרכב, שנסעתי מספיק מהר כדי להשיג אותו. כשהתקרבתי, גיליתי שהרכב שייך לחברת ליסינג, חברת "פרי" או משהו כזה. חבל.
צטט:
במקור פורסם על ידי KoF-sHeLeG
גיא, האמת כשאני ביררתי לגבי האלפא מיטו, לא הייתה להם בעיה לעשות לי הזמנה מיוחדת עבור איזה אבזור שאני רק רוצה. הכל עניין של כסף.
אני לא חושב שתהיה להם בעיה לעשות זאת בשבילך גם עבור הגרנדה פונטו. כנראה נפלת על סוכן שלא היה לו חשק להתאמץ טיפה, והעדיף לומר לך שהם לא עושים את זה...
|
נפלתי על סוכן מכירות שלא היה לו חשק למכור באופן כללי, בקושי הוא קם מהשולחן. אבל זה לא העיניין: סמל"ת לא מאפשרת הזמנות מיוחדות עבור המותג "פיאט", בעוד שאצל "אלפא" היא כן מאפשרת הזמנות מיוחדות לאנשים רצינים שיגלו רצינות (לפחות כך היה בזמנו), אז זה דיי מסתדר לי עם עיניין המיטו.