![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
התיעצות , הרכב מקרטע ואני לא יודע למה
פונטו 98 , החליפו לי מנוע לפני כ-3 חודשים
אתמול כשחזרתי הביתה ,נסיעה של שעה , האוטו התחיל לקרטע סתם ככה פתאום. כשיצאתי מהחניה הייתי צריך ממש לעשות "זינוק בעליה" כדי שהאוטו לא יכבה (החניה ישרה ,כן) במהלך הנסיעה כל רמזור אותו סיפור ,צריך לתת הרבה גז ואז לשחרר קלאץ' ממש ממש לאט כשמקודם לא היו בעיות . במהלך נסיעה בכביש בין עירוני היו מעין "קפיצות" ז"א הרגל על הגז לא זזה ופתאום יש האצה וכשהרפתי מהגז אז המצב חוזר לקדמותו וככה כל הנסיעה , עצרתי בתחנת דלק , בדקתי שמן -מים (זה מה שאני יודע לבדוק ,לא מכונאי גדול...) למרות שלא היתה התחממות ,המצב היה תקין , מספיק מים ומספיק שמן. אחרי שהנעתי את האוטו פתאום הנסיעה היתה חלקה בלי הפרעות . היום בבוקר נסיעה של 10 דקות לגן של הילד ושוב הבעיות של אתמול בלילה חזרו. אין לי מושג ממה זה נובע , היום גם בדקתי שמן ומים אחרי שהאוטו כבר היה קר ושוב הכל תקין . אשמח לקצת ידע בנושא כדי לאתר את מקור הבעיה . תודה מראש . |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יש לי HGT ואני מת עליה ! :) | idango | פורום המועדון | 52 | 06-05-15 01:54 |
| יש לי טסט (ואני רוצה לעשות יישור קו לרכב, ערוך) | YOSI-BR | פונטו - טכני | 12 | 20-03-09 14:44 |
| התיעצות לגבי תוספת בבראבו | command sergeant major | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 31-10-08 05:15 |
| התיעצות לגבי מיקום טיפול ב PUNTO HGT | psychotrip | פונטו - טכני | 11 | 30-01-08 19:19 |
| פיאט פונטו,בעד או נגד?ואני אפרט: | פיאט כללי | 12 | 12-12-05 23:12 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד