![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
אשמח להמלצה לרכב משפחתי בתקציב 50K, לא מאדם פרטי, אלא עם אחריות
סליחה על ריבוי האשכולות, מבחינתי אתם יכולים למחוק את שתי הודעותי הקודמות,
מכיוון שכל אחת מהן מציגה רק חצי תמונה, להלן התמונה המלאה, לאחר מחשבה נוספת בנושא : למרות הכל, אני לא מעוניין לרכוש רכש מאדם פרטי, אלא מחברת ליסינג / מגרש מכוניות מוכר ואמין, וזאת על מנת לקבל אחריות לתקופה מסויימת על הרכב, וגם אם אשלם מעט יותר, ולדעת שלרכב יש אבא ויהיה למי לפנות במקרה של בעיה. ברור לי שיש גם חסרונות (לא ברור מי הנהגים הקודמים, היסטוריית טיפולים וכו'), אך עדיין אני מעדיף לרכוש רכב עם אחריות. 1. אשמח לדעת איזה רכבים ניתן להשיג כיום מחברות ליסינג / מגרשי מכוניות, העונים לקריטריונים הבאים. 2. אשמח לדעת איזה חברות ליסינג / מגרשי מכוניות יש באיזור המרכז, המוכרות כאמינות ומומלצות, המספקות גם אחריות. רכב לזוג + תינוק (מקום לעגלה בתא המטען, כיסא תינוק וכו') לא חובה רכב גדול כדוגמא מאזדה, אלא אפשר גם רכבים קטנים יותר גיר אוטומטי בלבד בטיחותי - חשוב מאוד אמין - חשוב, שלא אצטרך לבלות במוסך פעמיים בחודש חסכוני - רצוי מאוד צריכת הקילומטרים שלנו היא כ 18,000 ק"מ בשנה התקציב שחשבנו עליו הוא כ 50,000 ש"ח, אך במידה ונצטרך לעלות בתקציב, נעשה זאת. נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 31-01-09 ב 15:34. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כמה באמת זה עולה לנו ? | Subscription | פיאט כללי | 3 | 11-12-08 10:55 |
החלפת רדיו כדאי או לא כדאי? | אודיו | 4 | 15-06-07 09:30 | |
אלטרנטור מת (אונו 1300 ) מהיכן משיגים דיודות לשיפוץ?? | פורום הגראז' | 7 | 24-01-07 18:26 | |
בקליות שקופות לפיאט פונטו מהיכן להשיג?? | פורום הגראז' | 4 | 10-10-06 16:14 | |
למישהו יש מושג מהיכן אפשר לקנות סט כיסויים שיתאים לטמפרה? | פורום הגראז' | 7 | 10-08-06 00:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד