ערב טוב
היום שמתי את הפונטו שלי במוסך של פיאט והסברתי להם על כל הבעיות שיש לרכב :
לפני שבועיים הכנסתי את האוטו למוסך (לא של פיאט - מוסך "כללי") המוסכניק טען שיש לי 2 בוכנות שלא עובדות וגם לפגים -הוא תיקן את הבעיות -2000 ש"ח
3 ימים אחרי שקיבלתי את האוטו חזרה הוא התחמם לי באמצע נסיעה - גררתי למוסך ואחרי יומיים קיבלתי אותו חזרה בטענה ש"נפל פקק" (אין לי מושג למה הכוונה) באותו התיקון גם הוחלף מיכל מים של הרדיאטור .
כאמור את כל זה ציינתי היום כשבאתי למוסך המורשה של פיאט . יותר מאוחר התקשרו אלי מהמוסך עם הממצאים : הבוכנות לא ממוקמות טוב וכיוון פלגים גם לא תקין
בנוסף רעשים מהמנוע (שבמוסך הרגיל שלי כל הזמן שאמרתי להם על הרעשים הם התעלמו) שהסבר שזה בעיה בגל-ארכובה שלא יושב טוב וגם חריצים בקרנג (אין לי מושג מה זה -מישהו??)
הציעו לי מהמוסך של פיאט לחשוב על אופציה של מנוע משומש מפירוק בגלל שתיקון כל הבעיות הנ"ל יוצא יותר יקר , אמרתי שבסדר ואחרי שעה ומשהו התקשרו אלי ואמרו שמצאו מנוע טוב מפירוק

עכשיו לסיכום : במוסך הקבוע שלי השארתי בחודש האחרון כ 2000-3000 ש"ח על טיפולים שכנראה לא שינו את מצב האוטו ואולי אף עשו יותר נזק .... האם יש דרך חוקית שאפשר לפנות למוסך ולקבל את כספי חזרה ( או חלק ממנו ) אחרי הכל מאז שהייתי צריך לגרור את האוטו למוסך 3 ימים בלבד אחרי שיצא משם אני נוהג בפחד תמידי וגם נסיעה של 10 דקות כדי להוריד את הילד בגן נראית מפחידה - פחד שהיום הסתבר לי שבמזל לא קרה לי נזק רציני יותר לאוטו .
סליחה על ההודעה הארוכה ותודה מראש

המשך שבוע טוב .