![]() |
|
![]() |
פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
#21 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הריי זה ברור מאליו שגם אם יש פרסי יקרי ערך, הם יוענקו לבעלי המכוניות הספורטיביות.
נניח פיאט אונו במצב תצוגה וללא שיפורים מול פונטו ספייס HGT במצב תצוגה. למי לדעתם יוענק הפרס? ל- HGT. למה? כי זה רכב ספורטיבי. לכל בעלי המכוניות העממיות הרגילות: 127, אונו, פונטו, פונטו ספייס, טמפרה וטיפו אין שום סיכוי לזכות בכלום. לעומת זאת, שחר עם הפונטו GT השחורה בהחלט היה יכול לקטוף איזה פרס נחמד כנ"ל ה- HGT, קופה, לנציות וכ', וזאת דעתי בלבד. חוץ מזה במפגשים אנשים מראים אחד לשני את הרכב, כולם מכירים אחד את השני, פותחים מכסה מנוע וכ'. מה יהיה בתצוגה שם? הריי כל המכוניות יהיה נעולות והבעלים שלהם ילכו לטייל במיני ישראל (אני שואל ברצינות). סמל"ת תציג? כל הכבוד על היוזמה, אבל מה יש להם להציג? ואני לא אומר את זה להקניט, אלא ברצינות. פיאט פנדה, גרנדה פונטו ופיאט דובלו, או שהם יביאו את המכוניות המיוחדות שיש להם? אשמח לתשובה! נערך לאחרונה על ידי stio : 22-10-08 ב 14:58. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
AUTOmotoITALIA - החגיגה הגדולה של אוהבי הרכב האיטלקי מתקרבת! | gilgil | פעילויות המועדון | 11 | 04-09-08 23:42 |
התאורית קונספירציה הגדולה בעולם | ארילו | אוף טופיק | 4 | 14-05-08 14:13 |
הג'ובה הגדולה | ארילו | אוף טופיק | 0 | 16-11-07 22:19 |
תצוגת רכבי אספנות בפסטיבל האיטלקי בגן העיר, 29.05.06 | פיאט אספנות | 0 | 25-05-06 22:39 | |
האיטלקיה היחידה בארץ שמשופרת בבעלות סדנאת E&A. | פורום הגראז' | 3 | 29-03-06 19:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד