![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
בראבה S' 98 1400cc. האם להכניס את ההורים למועדון?
ההורים שלי החלו לרחרח אחר בראבו S, שנת 98 (דגם S- הדגם הבסיסי- ללא חלונות חשמל, גיר ידני, ללא מד סל"ד ופגושים שחורים)
הרכב יד 4 ועבר 120K. בבדיקה שערכתי אני נתגלו הממצאים (השליליים) הבאים: נזילת שמן שלא הצלחתי לאתר את מקורה. ראש המנוע נקי, חלקו התחתון של אגן השמן מלא שמן לא מהכיוון הנכון. (מבחוץ) בולמים אחוריים גמורים. בלחיצה על חלקו האחורי של הרכב הוא מתנדנד כשיכור בכריסמס. קלאץ' שייתכן והוא בסוף חייו. טסט קרוב (12.09) כל השאר נראה טוב, הרכב שמור ונקי, למעט שריטות פה ושם. שאלותי הן: האם הרכב הזה ממולץ באופן כללי? ידועות בעיות\ מחלות כרוניות? מה העלות המשוערת של החלפת בולמ"זים אחוריים לרכב זה? חוו"ד כללית על הרכב תתקבל בברכה. תודה, סימון.
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איזה גודל מקסימלי של מצבר אפשר להכניס לספייס 01 8V ? | 11efraim | פונטו - טכני | 10 | 21-07-08 22:10 |
| איך להכניס תמונות של גרנדה שלי לגלריה ? | vItaly | פיאט כללי | 1 | 04-05-08 18:15 |
| מירוץ קארטינג למועדון | פעילויות המועדון | 42 | 23-03-07 15:49 | |
| שנה טובה למועדון פיאט | מועדון פיאט ישראל | 12 | 22-09-06 22:28 | |
| אפשר להצטרף למועדון שלכם? | מועדון פיאט ישראל | 1 | 14-05-06 21:51 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד