![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: PUNTO HGT
|
בעיה טכנית - נתפס הגז(בעיקר בניוטרל) - HGT 01
שלום לכולם,
ברשותי פונטו HGT 2001. אתמול בערב נסעתי ולפתע (לאחר שהסל"ד היה גבוה בעקבות לחיצה על הגז) , שמתי לב שהגז כאילו נתפס אבל לא בדיוק... כשהאוטו בניוטרל בין ההילוכים - הסל"ד עולה במהירות כאילו ממש לוחצים על הגז בחוזקה. כשהאוטו נכנס להילוך הוא קופץ חזרה למטה אבל עדיין עולה באיטיות , כאילו הגז נלחץ אבל ממש בעדינות כשהאוטו בהילוך , וממש חזק כשהאוטו בניוטרל. האם למישהו יש מושג מה הבעיה ? אני חייב ללכת למוסך בשביל זה ? זה כבר קרה לי לפני חודש בערך (גם לאחר לחיצות גז קצת...) והסתדר לבד לאחר כמה שעות שהאוטו היה כבוי. אני מקווה שמחר בבוקר שאניע את האוטו הבעיה תסתדר שוב , אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה מקור הבעיה וכיצד לסדר אותה ? אם צריך ללכת למוסך , לאיזה מוסך אתם ממליצים ללכת (באזור המרכז)? פשוט קניתי את האוטו לא מזמן ואני לא כל כך בעיניינים... אשמח לקבל עזרה מכם בהקדם , חבריי היקרים. תודה מראש. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שאלה טכנית - ספידומטר + מחשב רכב | rhayun | פונטו - טכני | 5 | 04-06-08 14:12 |
רוצים עזרה טכנית? | פורום הגראז' | 1 | 22-05-06 15:03 | |
גז נתפס בהילוכים גבוהים במהלך לחיצה על הקלאצ'. | פורום הגראז' | 1 | 18-04-06 17:12 | |
בעיה טכנית: למה במקום סמלון אישי מופיע לי: X ? | אתר המועדון | 4 | 19-03-06 23:32 | |
כתבה: נתפס גנב בבאר שבע שגנב 14 כלי רכב מסוג פיאט אונו | פיאט כללי | 0 | 29-06-05 14:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד