![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
עזרה למבינים בחוק ומשפט
אז ככה הסיפור די ארוך ..
לפני משהו כמו 3 שנים היה לי אונו טורבו אדומה שנת 92 רכב באמת מושקע ואחד היפים . לאחר שעברתי איתו שנה של כיף החלטתי למכור אותו . כמו כולם פירסמתי אותו בעיתון פוקוס . לאחר יומים כבר הגיע קונה לאוטו . עכשיו לפני זה אני קניתי את הרכב מחבר שלי הרכב עמד קרוב לשנתיים .שיפצתי אותו למצב כמו שהוא יצא מהחברה . עברת בעלות לא עשיתי כי ... א זה חבר שלי ב לא רצינו שהיא תעבור עוד יד מיותר לציין שהיה לי היפוי כוח מלא למכירת הרכב . אוקיי אז הגיע הקונה המאושר בחן את הרכב ביסודיות מוחלטת . החליט שהוא קונה המחיר שלי היה 20 אלף .. היסתדרנו באמצע על 18 אלף . כמובן עשינו זיכרון דברים וברכב עצמו היה עוד מה לתקן דברים קטנים .. אז ביגלל שאז הייתי מקושר להרבה אנשים ומוסכים וחלקי חילוף .. לקחתי על עצמי לתקן לו את הדברים על חשבונו לא עם הכסף שלי אלא שלו .. חלק מהדברים שהיה צריך לתקן היה הסאנרוף שהיה לו חלודה . בירורים טלפונים בלי סוף מצאתי אונו SXI עם סאנרוף חדש חדש .. עכשיו לקחתי את הרכב הSXI בגרר לפחחות שם חיכתה האונו טורבו . אוקי לאחר יומים עבודה יש סאנרוף באוטו . עשו עבודה מדהימה עכשיו קבעתי עם הקונה שאני לוקח את האוטו מהפחחות זה היה יום שישי וביום ראשון הוא יבוא לעשות בדיקה לרכב במכון רישוי .. היתקשר אלי הקונה ואמר שהוא להוט להראות לאבא שלו את הרכב שהוא קנה והיתחנן אלי שאני ישחרר לו את האוטו ... פה כבר הקונה שילם 15 אלף אמרתי לו תשמע לך תקח אתה את הרכב מהפחחות ויום ראשון תבוא לעברת הבעלות .. אוקי מגיע יום ראשון והוא לא מגיע , יום שני שלישי רבעי , לא מגיע וגם לא עונה לטלפונים ![]() אמרתי לו תראה האוטו היה אצלך אני לא יודע מה עשיתה לו ועם הייתה בא לבדיקה כמו שקבענו זה לא היה קורה.. בקיצור התחילו איומים קללות וכול דבר אחר .. אז אני הייתי איתו הכי גבר ולבאמת לא היה לי מושג שהגיר לו טוב .. מצאתי לו גיר ב800 ש"ח . הוא לא רצה הוא רצה שאני יחזיר לו את כול הכסף .לזה לא הסכמתי ושוב פעם איומים משני הצדדים קללות ועוד . לאחר תקופה של שנתיים שלא שמעתי ממנו . מגיע לחבר שלי שהוא בעל הרכב המקורי טלפון מהמשטרה שמודיעה לו שעם הוא לא יזיז את הרכב תוך 24 שעות יגררו לו אותו .בלי לחשוב אפילו הרמתי טלפון למי שמכרתי לו את הרכב אבל כרגיל הוא לא ענה . אז לקחנו גרר ונסענו לשם כי עם המשטרה תקח את הרכב אז אנחנו נשלם דוחות וגרירה ואחסנה . כשיגענו לשם ירדו לנו ביריונים ורצו לריב איתנו מכות . אז נסענו מישם בלי לקחת את הרכב אמרתי לחבר שלי תן למשטרה לקחת אותו ואני ישלם את הדוחות וכול ההוצאות .. ככה שעם הרכב אצלי היה חייב גם לשלם לי את החוב שנותר .וגם את כול ההוצאות עם הוא לא ישלם הוא לא יקבל את האוטו ... למחרת הרכב נעלם משם החבר שלי פחד שלא יעשו משהוא עם הרכב אז הלך למשרד הרישוי והוריד את הרכב מהכביש .. לאחר חצי שנה אני מקבל בדואר תביעה בבית משפט השלום באשדוד לתביעות קטנות . לאחר חודש לפני המשפט נגנב הרכב מאפה שהוא היה ומשטרה היתקשרה אלי כי הקונה מאשים אותי בגנבה של הרכב .. טוב אני לא ירחיב מה היה במשפט ושהוא נדחה 3 פעמים והשופט היה לטובתו .. השופט רצה לעשות ביטול עיסקה ושאני יחזיר לו את כול הכסף בחזרה .אבל עם אני מחזיר לו את כול הכסף הוא היה חייב להחזיר לי את הרכב .. אז ביגלל שהרכב ניגנב .השופט קבע שנגיע לפשרה שאני ישלם לו 3000 ש"ח . אני אמרתי לשופט שהוא חייב לי 3000 ש"ח .. גם הקונה לא היה מוכן לקבל את זה ..אז השופט אמר שהוא יגיע להחלטה לבד .. ורק עוד חודשיים הוא יגיע להחלטה .. הוא נתן לנו אאפשרות בהתחלה לגיע לפשרה בגלל ששני הצדדים לא יגיעו להסכמה הוא יחליט לבד השופט זהוא הלכה לי היד זה כול הסיפור . עם משהוא יודע במשוער מה הולך לקרות ומה ההחלטה של השופט תהיה אני ישמח עם תגידו לי תודה לכול מי שקרא את זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עזרה (ולא סתם עזרה, עזרה בהזמנת חלקים מEbay) | פיאט כללי | 2 | 10-09-07 16:55 | |
פונטו 1100 מנוע פועל לא רציף (עזרה ממבינים) | פורום הגראז' | 3 | 02-09-07 19:33 | |
דחוף עזרה עזרה עזרה | פורום הגראז' | 2 | 15-08-07 22:37 | |
שאלה למבינים בקרבורטורים .. אונו 87 WEBER | פורום הגראז' | 2 | 12-02-07 13:57 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד