![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: punto dinamoc
|
שלום לכולם חדש בפורום כמה שאלות פונטו 2001
שלום חברים, אני חדש כאן ומקווה להפוך לפעיל בפורום, השתחררתי לא מזמן וקניתי פיאט פונטו 2001 רכב ראשון שלי עשה 80 אלף מטופל במורשה עד היום, יש לי כמה דברים קטנים שרציתי לשאול לפניי שאני שופך סתם כסף
1. לפעמים אני מרגיש המיוחד בכביש משובש שהדוושת הרקס נהיית קשה ולאט לאט משתחררת כאילו הABS פועל סתם הגיוני? 2. המזגן ברכב מוציא אוויר קר רק מהצד של הנהג שאר הפתחים מוציאים איוורור 3. יש לי נטייה בהגה לצד שמאל עשיתי כיוון פרונט לא עסר לרוב ההגה מסתובב קצת שמאלה תודה רבה חברים- למי ששואל אין לי ממש ידע טכני אבל אשמח לתשובות שלכם |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלום לכולם יש לי כמה שאלות אשמח אם תעזרו לי (פונטו ספייס) | dekel | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 30-04-11 12:22 |
| שלום לכולם - שאלה ראשונה בפורום - מהי הנורה הקדמית בפונטו 2006? | retrohaifa | פונטו - טכני | 3 | 28-04-10 11:16 |
| שלום לכולם (שאלות לגבי גיר רציף, טיפטרוניק, כ"ע) | shaxuca | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 29-09-09 22:41 |
| שלום לכולם + מעוניין לרכוש ספייס 2001 | IGAL | יעוץ ברכישת רכב | 17 | 09-02-08 14:02 |
| שלום לכולם אני חדש ויש לי כמה שאלות... | פורום הגראז' | 6 | 05-08-07 18:35 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד