![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
פונטו 2002 עם בעיות כרוניות נורות כרית אויר ונזילת שמן
ברשותי פיאט פונט שנת 2002
כבר מזה כמה שנים נורית כרית האויר דולקת בעבר כשהייתי מטפל ברכב במוסך יוסי ברמת השרון ניסו לאתר את הבעיה ואפילו לקחו לי כסף והחליפו לי רכיב כלשהו שנמצא ליד המושב שמימין לנהג ותמיד הבעיה חזרה. ראיתי בשרשורים מסוימים שהבעיה יכולה להיות קשורה לתיקון בהגה. כמה שנים לפני שהבעיה התחילה עשות לי תיקון של ההגה כח באותו מוסך יוסי אז אולי זה קשור אבל כאמור הם לא הצליחו לפתור את הבעיה ופשוט הייתי בא אליהם לאפס את התקלה במחשב כדי לעבור טסטים. בשנה האחרונה התחלתי ללכת למוסך שמשון ביהוד לאחר תקלות משונות במערכת הזרקת הדלק שמנעו ממני להתניע את הרכב ואילו הם לא הצליחו אפילו לאפס את תקלת כרית האויר. מעבר לזה לרכב מאז ומתמיד היתה בעיית נזילת שמן ברמה מסוימת שמעולם לא נראה שאף מוסך הצליח לפתור לי כראוי. היום הלכתי לעשות טסט והכשילו אותי על נורית כרית האויר (שתיהן דולקות, האדומה והצהובה) וכן על נזילת שמן. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למוסכים שמומחים בבעיות האלה, בעיקר בעניין הכרית אויר, כי אני קרוב להחלטה למכור את הרכב לפירוק וחבל אם זה יכול להיות פתיר בעלות סבירה יחסית. תודה רבה |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כרית אויר נהג - פונטו ספייס 03 | matangil | פונטו - טכני | 7 | 05-05-14 00:11 |
| בעית כרית אויר בפיאט פונטו | zevikha200 | פונטו - טכני | 9 | 28-04-11 00:06 |
| כרית אויר פונטו דור 1 | davidka | פונטו - טכני | 4 | 29-12-10 07:43 |
| אהלן :) בעיית כרית אויר פונטו 97 s55 דלתות 3 | *x* | פונטו - טכני | 6 | 13-05-10 21:10 |
| נורת כרית אויר נדלקה ללא סיבה, ספייס SX 2002 | ronesbones | פונטו - טכני | 8 | 22-12-09 21:57 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד