![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תקלה לאחר ניקוי בית מצערת - הרכב לא זז
שלום חברים , אני תמיד מנסה להעזר בפורום , אך לרוב התקלות ברכב מורכבות ואין פתרון חד משמעי .
גם עכשיו לדעתי זה מה שיקרה , אני כבר מיואש . אזב מעוניין למכור את הרכב כפי שהוא ... בפרטי. אני כבר יקנה רכב אחר. אז מה שקרה זה ככה , לאחר שהרכב קירטע ובקושי הניע החלטתי לבצע טיפול ולהחליף את צינור נשם שהיה קרוע מזה שנה ולבצע ניקוי בית מעצרת. אז מה שעשיתי זה , פירוק פילטר אווויר , החלפתו , החלפת צינור הנשם המחבר בין הנשם לצינור של פילטר האוויר , םירוק בית המצערת , ניקוי ע"י ספריי קרבורטור והרכבה בחזרה , החלפת מים במערכת הקירור וזהו. בכל אופן , לאחר ביצוע כל זאת , אני מניע את הרכב , הרכב עובד בצורה לא יציבה , טורים עולים ויורדים , חשבתי שקצת גז יעזור , אך לא! הגז לא מגיב בכלל. כלומר , כאילו לא לוחץ על הגז . כמובן ששילוש של הילוך ולחיצה על הגז , הרכב זז במהירות 10 קמ"ש ... אני כבר לא יודע מה קרה . יש לציין כי לא החלפתי פלגים בטיפול הנ"ל. ניסיתי לחפש קצת הסברים ברשת מה יכול להיות , אך לא ממש מצאתי . נקודה למחשבה , בחיבור צינור פיילטר האוויר לבית המעצרת אין ולא היה בנד . אשמח לתשובתכם. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התייעצות (בהמשך לשרשור קודם) - האם למכור הרכב לאחר שהגיר נהרס? | nils | פונטו - טכני | 83 | 25-04-14 10:13 |
| הרכב מרגיש חנוק לאחר הוצאת והחזרת פילטר אויר | chesh | פונטו - טכני | 3 | 14-02-09 23:39 |
| בעיה מוזרה! לאחר עזיבת המצמד הרכב מגמגם-עזרה פליז | saar | אונו - טכני | 13 | 23-01-09 00:16 |
| הרכב התדרדר - יום לאחר שהיה במוסך | achsegal | פונטו - טכני | 6 | 21-08-08 21:00 |
| הרכב נחלש לאחר החלפת מפלג | מלבין | אונו - טכני | 5 | 11-01-08 15:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד