![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#28 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
רסקור או קומבינה?
החוטים המתחברים אל יוניט הרדיאטור מהמאוורר רופפים ונראים כך: ![]() במקור היוניט היא 2 פינים והמאוורר בעל מהירות 1 ![]() מכיוון שהחיווט לא נראה יפה ומתחברים אליו עוד 2 חוטים נוספים, נראה שהם הולכים 1 לריליים ו1 למייבש. כלומר שייכים למזגן. ![]() לא ברור לי אם ככה נראתה התקנה של רסקור או סוג של קומבינה. הסופיות השחורות מתחברות לפינים ומגושרים אליהם 2 החוטים הנוספים באמצעות תקע שקע. האם עדיף לבצע הלחמה של כל זוג חוטים יחדיו עם סופית לכל קצווה שכל העסק יראה נורמלי או שהצבע החלוד שאני רואה על סופית התקעים הוא בגדר הנורמלי ולא אמור להוות בעיה לפעולת המאוורר? הרכב החל להתחמם קצת מעל החצי, ישר כיביתי ושמתי לב שהונטה לא עבדה. המים כבר החלו לגלוש החוצה מהפקק. לאחר כדקה המאוורר החל לפעול לפחות במשך כמעט 10 דקות שלמות. אני חושד או ביוניט או בחיווט הזה. במקביל לאחר שהרכב התקרר והונטה כבתה, שחררתי טיפה את בורג הניקוז שעל הצינורות, ושמעתי פסססס. האם מדובר בלחץ טבעי שמשתחרר או שנראה שהיה אויר במערכת? לאחר מכן הנעתי את הרכב, שיחקתי שוב עם החוטים והרכב נסע כרגיל כשעה מבלי להתחמם. נערך לאחרונה על ידי chesh : 29-07-14 ב 11:13. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בחשמל או אלטרנטור ? פונטו קבריו 95...צריך עזרה בבקשה ! | dave7ballplayer | פונטו - טכני | 7 | 11-09-11 20:08 |
| הפונטו קבריו שלי.. | dave7ballplayer | גלריה | 9 | 09-09-10 01:54 |
| בעיה בהגה (קשה כמו בטון) פיאט קבריו | מנש המטורף | פונטו - טכני | 15 | 28-04-10 15:24 |
| פונטו קבריו | ארילו | גלריה | 1 | 06-01-09 22:05 |
| בית פילטר אוויר באונו - מה בורר את האוויר שנכנס דרכו? | פורום הגראז' | 1 | 29-11-05 16:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד