![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו XTZ-75 שנת 98
|
צינור מים מברזל תחתון בספייס 2002 הולך כבר פעמיים.מה ניתן לעשות?
שלום
לחבר שלי יש פונטו ספייס 2002 מנוע 1242 סמ"ק דגם ELX 80. לפני שנה היה נזילה מהצינור ברזל התחתון שברכב.חבר שלי לקח את הרכב למוסך מורשה מוכר באזור גוש דן.המוסך מורשה שם לו צינור תחליפי ואמר לו שהתחליפי מעולה והכל יהיה בסדר.אחרי חצי שנה שוב החלו נזילות מאותו צינור.אגב מדובר בנזילות מהגומיות של הצינור.[יש גומיות שיושבות על הצינור בקצה שלו]. חבר שלי הפעם נסע לסודאי,סודאי אמר לו שצינור מקורי עולה 650 ש"ח בערך,אבל יש לו צינור תחליפי תוצרת ספרד שהוא מעולה ואין טעם לקחת המקורי.חבר שלי קנה את התחליפי,הלך למוסך פרטי,המוסך הפרטי פירק לו את הצינור הקודם שהיה נראה כמו חדש,אבל רק הגומיות שלו היו קרועות ושם לו את הצינור שהוא הביא.כמו כן הוא מרח סיליקון ויקטור ריינז גרמני בצבע שחור כדי שהגומיות ייתפסו טוב.כיום לאחר חצי שנה שוב נזילה מאותו מקום. השאלה היא האם משהו בהרכבה של הצינורות האלה לא היה טוב,או שפשוט אין מנוס אלא להביא את המקורי.האם יש שיטה ספציפית להרכבה של הצינור הנ"ל?חבר שלי רוצה לקנות הפעם צינור מקורי מסודאי ולסיים את הפרשה,אבל הוא מפחד שאולי הבעיה היא לא בצינור אלא בשיטת ההרכבה שם. תודה לעונים שי |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לקראת טיפול בספייס, מה צריך לעשות? | דניאל_חיפה | פונטו - טכני | 1 | 02-09-13 15:30 |
| מראה התפרקה מהמקום, מה ניתן לעשות? | roei_s | פונטו - טכני | 12 | 04-06-11 19:04 |
| ריפוד הגג הפנימי צנח למטה - מה ניתן לעשות? | zoola | שיפורים וקוסמטיקה | 10 | 26-09-10 00:05 |
| מה ניתן לעשות בנוגע לרכב שדפק לי את הדלת בחניה ? | maximmm | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 10-04-10 03:55 |
| החלפת שמן גיר האם ניתן לעשות זאת לבד | פורום הגראז' | 10 | 27-01-07 00:54 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד