|
אז ככה אני אנסה לפרט במדוייק , אתמול אחרי הבדיקות החלטתי ללכת לכיוון הסלילים, החלפתי את שניהם לחדשים מתוצר intermotor האנגלי , בזמן ההחלפה התבלבלנו בקונקטור של הסליל ולא הניע לאחר מכן חיברנו נכון והניע ולאחר דקה של נסיעה , כל הסיפטומים חזרו ! הבנו שטעינו וחיישן הקראנק הוא הבעייתי , החלפנו לסלילים הישנים והפעם בצורה נכונה וקניתי חיישן קראנק מקורי !
חיברתי הכל והניע על הפעם הראשונה , נסעתי כמה דקות ואין שום סיפטום של התקלה הקודמת אבל הרגשתי משהו מוזר.
היום בבוקר יצאתי לכיוון העבודה בשעה 5 , האוטו עם קרח , הניע במכה ועכשיו התחילה הבעיה השנייה , אני לוחץ גז אבל מרגיש שיש עוד כוח שלא מנוצל , האוטו בעדינות "הולך קדימה ואחורה" ואני חוזר בעדינות ולא משתעל , אחרי נסיעה של כ 15 שעה החנתי המנוע כבר הגיע לטמפ׳ עבודה , ושמעתי שהוא לא עובד "עגול" יש מין "קפיצות" קטנות , המנוע לא רועד!!
האוטו כשאני עוזב גז בהילוך שני , הוא קצת מגמגם וכשאני לוחץ שוב גז האוטו מתחיל להאיץ ומרגיש שוב פעם גימגום קל והמנוע בטמפ׳ עבודה.
בנוסף , אני מרגיש שממש קשה לו להעבור את ה80 קמ"ש אני לוחץ ופשוט לא מגיב יותר מידי , המהירות תואמת לסלד , אין נפילה ולא קפיצה !
חוטי הצתה לא מקוריים ! בני שנה עברו כמעט 10 אלף
פלאגים חדשים הוחלפו לםני 500 קילומטר של ngk. כמו כן השתמשתי בהם פעם שעברה ועבדו יופי ואפילו כשהחלפתי לחדשים , הם יצאו ניקיים !
נערך לאחרונה על ידי matangil : 12-02-14 ב 11:53.
|