![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תוספות לבראבו 2011
אהלן מה נשמע, אני על סף קנייה של פיאט בראבו 2011, סנסיישן
ויש לי שאלה, אני יודע שלבראבו 2009 (מיניפיקו) מבחינה חיצונית, יש ג'אנטים שונים, ויש ציפוי כרום/ניקל על הידיות של הדלת ולאורך החלונות כמו בסרטון הבא למשל: http://www.youtube.com/watch?v=Yg_LezaEPVw או בתמונה הזאת(הניקלים לאורך החלונות והידיות): ![]() אני רוצה לשים לה ניקלים גם כן, והבנתי שאין הרבה חלקים בארץ, אז ידיות דווקא מצאתי - http://www.aliexpress.com/item/Free-...503902184.html השאלה לגבי הניקל שמקיף את החלונות, האם ניתן לעשות כזה דבר? האם יש חלקים כאלו? ואם כן איפה ניתן להשיג והאם במחיר הגיוני? ואם לא, האם בעל מקצוע יכול לעשות לי עבודה מקצועית ברמה וגימור כאלו עם ניקל לפי מטר? מעבר לכך הדגמים שהגיעו לארץ בין אם הם סנסיישן או מיניפיקו מגיעים עם 2 סוגים של חישוקים מקוריים של פיאט, אבל לא עם החישוקים מהסוג הזה: ![]() ![]() או לחילופין, כמו לבראבו שבסרטון האם ניתן להשיג אותם איפשהו? אולי גם לא מקוריים, אולי אפילו משהו ממש דומה?, יש לי את הסמלים של פיאט להוסיף. מעבר לכך אני מעוניין להוסיף מסך מולטימדיה, שיתמוך במערכת BLUE&ME ובבקרי השליטה מההגה. ראיתי כאלו שמותאמים לבראבו ותומכי Blue&Me רק בeBay, האם לא ניתן להשיג בארץ? ואם כן מה המחירים והאם הם נורמליים? אני לא כ"כ מבין בזה ואשמח להמלצה טובה במחיר טוב ![]() תודה רבה נערך לאחרונה על ידי fiat25 : 07-02-14 ב 00:13. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הפונטו ספייס שלי עם כמה תוספות שעשיתי | arturs | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 10 | 29-10-11 16:27 |
| תוספות וצעצועים לפיאט טיפו 1600 | RomanO | טיפו - טכני | 3 | 24-05-11 19:56 |
| למכירה כמה תוספות שוות. | amirgti | יד 2 | 1 | 17-02-11 16:54 |
| ניקיון המנוע וכמה תוספות | hgt | שיפורים וקוסמטיקה | 14 | 06-07-10 10:26 |
| תוספות לפונטו ספייס | 1ad1el9 | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 02-04-09 23:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד