![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס SX60
|
רובוטית VS רציפה, פונטו ספייס.
שלום לכולם.
אני מחפש לאישתי רכב אוטומטי קטן וחסכוני. במהלך החיפושים הגעתי לפונטו, שמציעה לי מחיר קניה נמוך, לצד חסכוניות בצריכת הדלק, ומחירי חלפים. אבל בכל מה שקשור לגיר אני קצת אובד עיצות. אני מודע לעובדה שהגיר הרציף מגיע עם מנוע חזק יותר, ופעולתו נעימה יותר, אבל אלו לא מעניינים אותי. מבחינתי מה שיכריע הוא אמינות. בעוד שהגיר הרובוטי מבחינה מכנית אמור להיות מאוד אמין, מפחידה אותי יחידת הפיקוד שלו. אני שומע מספרים לא הגיוניים בעליל בכל מה שקשור להחלפה שלו. לעומתו, הגיר הרציף נשמע לי כמו משהו נורא עדין, ולמרות צפירות הארגעה בפורומים השונים, אנשים שם מדברים על מכוניות בנות שנתיים - שלוש, או מכוניות בק"מ נמוך מ100K, זוהי אינה אינדיקציה לאמינות של גיר. לסיכום: 1. עד כמה רגיש מחשב הפיקוד של הגיר הרובוטי? , מה גורם לו ללכת, ובדרך כלל באיזה ק"מ, או לאחר כמה זמן? 2. מהי עלות החלפתו?, האם מדובר בכשל אלקטרוני? האם מדובר בכרטיס בודד? 3. נכון להיום אני מבצע את כל הטיפולים השוטפים במכוניות שלי ושל אישתי, עד כמה נוח לבצע טיפולים באלה ברכב הנ"ל? 4. האם ישנן מחלות מסוימות שאני יכול לבדוק בהנחה ואין הסטוריה מסודרת? 5. האם יש עוד רכב כל שהוא, בטווח של 10-15 אש"ח שיכול לענות על הצרכים שלי? רוב תודות. קובי. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 02 , אורות בלם לא עובדים ותיבה רציפה תקוע על פרקינג | gibson9655 | פונטו - טכני | 10 | 08-04-13 09:06 |
| אחת ולתמיד: החלפת פילטר שמן גיר בתיבה רציפה בפונטו ספייס, כן או לא ? | student | פונטו - טכני | 16 | 06-10-12 08:33 |
| מחפש פונטו ספייס 2001-2004 ELX רציפה | stio | קניה | 0 | 04-12-09 12:21 |
| ספייס 2001 ELX רציפה שנראית לי קצת מוזר | raanan_t | פונטו - טכני | 5 | 15-02-09 10:39 |
| אוטומטית רגילה, רובוטית, רציפה | פורום הגראז' | 0 | 21-04-07 14:34 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד