![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat 500 , BMW 335
|
אנטי פפראצ'י - מסגרת הסתרת מספר לרכבי תערוכות .
שימו לב !
המוצר חוקי 100% ונועד לשם תצוגת הרכב בתערוכות / סוכנויות רכב ( יש למוצר אישור של המכס ושל משרד התחבורה ) . המוצר הבא איננו מיועד לרעיונות של פורעי חוק למיניהם ! המוצר מיועד אך ורק לבעלי מכוניות "מיוחדות" אשר רוצים לשמור על פרטיותם במפגשים . חל איסור חמור להשתמש במוצר זה בזמן נסיעה / כשהרכב מונע . כל אדם שיעשה שימוש במוצר הזה מעבר למטרתו החוקית עושה זאת על דעת עצמו ובניגוד לחוק וצפוי להענש בעונשים הקבועים בחוק . אנטי פפראצ'י , מסגרת המסתירה את לוחית הרישוי . בלחיצת כפתור יורד וילון חשמלי על מספר הרכב ומסתיר אותו הרמטית . אטום 100% בפני פלאשים . עשוי מפלסטיק קשיח וניתן לצבוע בצבע הרכב . הערכה מגיעה : זוג מסגרות - אחורה וקדימה . שלט אלחוטי . קופסת פיקוד . נורת בקרה למצב מורד/מורם . מחיר : 1800 שקל לכל הערכה ( מחיר אחרון וסופי לא גמיש בשקל , אל תנסו ) טלפון : 054-711-7711 ( אפשר להתקשר בכל שעה ואם לא עונים , נא לשוח SMS ואני יחזור ) יש רק סט אחד כזה - חדש בקופסא , כאן בארץ , במיידי - תל אביב . ![]()
|
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ספרים ומידע שימושי לרכבי פיאט | Lexxxa | בראבה - טכני | 16 | 26-01-15 01:33 |
| הורדת ספרי נהג לרכבי קונצרן פיאט | רפי לין | פיאט כללי | 0 | 12-05-13 09:40 |
| כיצד למנוע מתוכנות אנטי וירוס למחוק לי קראקים ?. | davidmzr | אוף טופיק | 1 | 02-12-11 19:24 |
| דיאגנוסטיקה עצמית לרכבי פונטו דור ראשון | Amit | פונטו - טכני | 4 | 29-11-10 11:35 |
| בזאר חלפים לרכבי אספנות (גם לפיאט) | רפי לין | פיאט אספנות | 2 | 18-03-10 14:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד