![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון קשר ישיר עם יבואן פיאט, לשאלות ותשובות בנושאי חלפים ושרות טכני |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 500
|
פיאט 500 - סיפור המוסך המורשה
שלום אני קניתי פיאט 500 אומנם אני היד השניה של הרכב, הרכב נקנה ב 2010 והבעלים הקודם טס לחו"ל.
מאז שקניתי את הרכב (שנתייים ) עשיתי 2 טיפולים . הראשון - 30,000 השני - 60,000 לפי ספר הרכב, המרכיבים לטיפולים זהים , מה שכן יש צורך לבדוק זה דברים נוספים(בדיקות כלליות, רפידות בלם וכו' ) אותו מוסך חייב אותי בטיפול 30 אלף + רפידות ברקס 1000 ש"ח לפני שנה. כאשר טיפול 60 אלף אותו הטיפול בדיוק - אתמול עלה לי 1640 לפני הנחה! זמן העבודה די דומה - על הבדיקות האלה אני מוכן לוותר (מכיוון שעשיתי טסט לפני חודש). מדוע התמחור כל כך יקר? - לטענת המוסך אלה המחירים . דבר נוסף , פתחתי קריאה לתקלה ידועה בפיאט 500 , הכרית אוויר התנפחה בדש בורד , דבר שראיתי אצל חבר שקרה וכן החליפו לו גם לא במסגרת האחריות . במהלך הטיפול הבטיחו לי שאני יחזור בעוד כמה שעות והאוטו יהיה פיקס! חזרתי ואמרו לי שזה לא באחריות וכרגע צריך לברר את זה בחברה , ואני יצתרך לבזבז עוד קצת מהזמן שלי בשביל להשאיר את האוטו במוסך , לאחר ריבים על כך שהרכב בן 3 ואין סיבה שזה דבר שיקרה , פנה האחראי לפיאט בשנית , דבר שיכול להימשך חודשים. האם זאת הרמת שירות של מוסכים מרכזיים של פיאט? האם זאת צריכה להיות איכות החומר? קנית רכב ל 3 שנים ? |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם המוסך צודק ?. | davidmzr | פונטו - טכני | 11 | 18-08-11 12:34 |
| נוזל קירור - האם המוסך צדק ? | panda05 | פונטו - טכני | 2 | 23-07-11 18:02 |
| מה דעתכם על מוסך "כחול לבן" המורשה בפתח תקווה? | shyosi | בעלי מקצוע | 4 | 03-06-11 11:22 |
| מה אתם אומרים על המוסך המורשה בבאר שבע? | Viram | בעלי מקצוע | 0 | 24-03-11 03:20 |
| עצבני על המוסך שלי (מורשה) | lrl23 | בעלי מקצוע | 14 | 02-06-10 21:59 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד