![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: PUNTO SPICE DYNAMIC 16V
|
אהלן חברה
לאחרונה אני חווה בעיה עם העברת הכוח לגלגלים. כשאני לוחץ על הגז הטורים עולים האוטו נוסע אבל לא מאיץ בהתאם. יש תחושה כאילו שהקלאץ לחוץ קצת. (הפונטו ברשותי כבר שנתיים ומאז שקניתי אותה יש לה השהייה בשילוב הילוך כלומר כשאני מעביר את ההילוך מניוטרל ל דרייב לוקח שנייה או שתיים עד שההילוך נכנס אולי יש קשר בין הדברים.) הכנסתי את הרכב למוסך (לא של פיאט) והוא חיבר אותו למחשב והמחשב לא זיהה תקלות כמו כן לא נדלקו לי שום מנורות והוא בדק גם ולא חסר שמן גיר . אחר כך הוא גם עשה סיבוב ואמר שהאוטו נוסע סביר והוא לא רואה שום בעיה. העניין הוא שאני כנהג מרגיש שינוי משמעותי בביצוע של הרכב שבעבר היה מאיץ יפה ומגיב חזק לטורים. אני קצת חושש להמשיך לנסוע ככה שלא יפסיק לנסוע לי ואני אתקע ושלא יחמיר המצב ויידפק הגיר. כל עצה רעיון ותובנה יתקבלו בברכה. תודה מראש לעונים
|
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
| מנוע "מגמגם" - ספייס 2001 16V גיר רציף | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 9 | 15-08-10 13:20 |
| לחץ על ה"אגוזים". או האם הדוושות בפונטו ספייס צמודות מידי? | gsk | פונטו - טכני | 7 | 29-05-10 22:45 |
| נורית "הגה" בפונטו ספייס" נדלקה ואז כבתה | zivoron | פונטו - טכני | 2 | 01-11-09 14:35 |
| החלפת פילטר גיר רציף (אוטומט) המלצה מ-"שמשון" | student | פונטו - טכני | 2 | 31-03-08 00:24 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד