![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
פתרון בעיית חריקות מברקסים אחוריים
שלום לכולם,
כבר חודשים שסבלתי מחריקות בלתי מוסברות בעת בלימה מהברקסים האחוריים, ואף פתחתי על כך שרשור. החלפת הדראמים והסנדלים לא פתרה את הבעיה ולא היה חופש בנאבה. יום אחד פנה אליי חבר הפורום בשם יונתן ואמר לי שהיה לו אותה הבעיה ואמר לי שהחליפו לו את הגזרות והבוכנות של הבלמים האחוריים והבעיה פתרה. ניגשתי למוסך של חבר וביקשתי ממנו להזמין לי גזרות ובוכנות ונחליף. 2 בוכנות עלו לי 170 ש"ח תוצרת איטליה. 2 גזרות אחוריות עלו 390 ש"ח פיאט מקורי. כמובן שעל הדרך בוצע חריטה לדראמים. והתברר שעליי להחליף תושבת לאגזוז האחורית שהייתה קרועה לגמריי. לאחר ההחלפה הרעש נעלם כלא היה פשוט הוקל לי אחרי כמה חודשים שלא הצלחתי להפתר מהרעש ומהבושה !. בכל מקרה תודה על כך לחבר הפורום יונתן שבזכותו הצלחתי , זה מראה על אכפתיות של החברים . צירפתי תמונה של הגזרה והבוכנה. למי שלא מזהה הגזרה היא בחלק העליון של התמונה והבוכנה למטה.
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פתרון יפה למתקן איכותי לסמארטפונים ברכב | רפי לין | בעלי מקצוע | 2 | 29-08-12 22:19 |
| שוב לא סוחב וצריכת דלק גבוהה + מתחמם, פתרון? | 0r3n | פונטו - טכני | 23 | 20-05-11 03:55 |
| התקדמות במציאת פתרון לבעיה... | PUNTO 2005 | פונטו - טכני | 6 | 25-10-10 08:25 |
| האוטו מתחמםHGT ואין פתרון.. | Marshall | פונטו - טכני | 54 | 25-10-10 07:17 |
| פתרון למחזיק כוסות | ohad_bravo | פיאט כללי | 0 | 11-10-10 20:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד