![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
בני עוולה גנבו לי את הרדיו דיסק ועקרו את המנעול מדלת הנוסע
היום החנתי את הרכב שלי בחניון של קניון הנגב בבאר שבע בסביבות השעה 15:15
שלא כהרגלי לקחתי איתי את התיק שלי מתוך הרכב, כי הייתי צריך מתוכו משהו קטן שלא רציתי לסחוב ביד. כשחזרתי כעבור 40 דקות בערך, פתחתי את הדלת האחורית ליד הנהג כדי להניח את התיק במושב האחורי, וראיתי שקופסא קטנה (קופסא של ריי באן) שנשארה שם הייתה פתוחה, כשבוודאות אני יודע שהשארתי אותה סגורה. חשבתי לעצמי שבטח נפתחה כשהרמתי את התיק מלידה. התקדמתי לדלת הנהג וראיתי את המראה המזעזע, כל החוטים של הרדיו דיסק חשופים. עשיתי סיבוב סביב הרכב ובמקום המנעול בדלת הנוסע מצאתי חור. סה"כ הנזק הכספי הוא הרדיו והמנעול שדורש תיקון כרגע. הגנב חשב גם לזכות בזוג משקפי שמש חדשים כנראה. מאוד סימבולי שזה קרה דווקא היום, עם תחילת תקופת העומר בה אני מקפיד לא לשמוע מוזיקה. כך שאוכל להסתדר עד ל"ג בעומר בלי רדיו. הכי אני בהלם שזה קרה באמצע יום, בשעת צהריים בחניון ציבורי שקשה לי להאמין שיש רגע שכל פינה בחניון לא מכוסה ע"י עין אנושית. הקלות הבלתי נסבלת בה אדם מרשה לעצמו לפגוע ברכוש של אדם אחר, ולגנוב ממנו רכוש שרכש בעמל כפיו היא מעוררת זעם. בהזדמנות זו אני רוצה לבקש, אם מישהו מאיזור באר שבע נתקל במכירה מפוקפקת של רדיו דיסק של חברת LG מדגם lcs710br אשמח אם יצור איתי קשר בהודעה פרטית או בפלאפון 0546-564572. להלן תמונה של המכשיר כשהיה בחיק הפונטו: להלן תמונות של הנזק: תודה על האוזן הקשבת ![]() מתן.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
גנבו לי את המכסים של הג'אנטים | forum770 | פונטו - טכני | 6 | 29-02-12 01:05 |
גנבו לי את האנטנה | ארילו | פונטו - טכני | 4 | 20-04-11 15:53 |
מחפש כיסוי של מראה צדדית, גנבו לי :-( | maximspy | גרנדה פונטו - טכני | 7 | 07-03-11 18:51 |
רשעים גנבו לי את הגריל הקדמי של הגראנדה פונטו... | orielisar | גרנדה פונטו - טכני | 4 | 15-01-11 15:46 |
אונו 45 3 דלתות - זקוק למרזב צד הנוסע | יונתן עמיר | אונו - טכני | 6 | 01-11-08 17:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד