![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו s75
|
מיואש שאלה בקשר לוונטה בחיבור ישיר פונטו elx 2002
שלום רב.
ברשותי פונטו elx ידנית שנת 2001 הרכב בבעלותי כחצי שנה לא מזמן גיליתי שהוונטה שלי מחוברת בחיבור ישיר והמנוע לא מגיע לחום האופטימלי הרכב כבר עבר שני מוסכים ואף אחד לא עולה על הבעיה. אז ככה... כנראה שבבעלות הקודמת כדי למנוע בעיות התחממות(רדיאטור סתום) חיברו את הוונטה בחיבור ישיר לפלוס של המחשב רכב אז במוסך הראשון אמרו לי שדפקו את המחשב רכב וצריך להחליפו..נתתי או קיי החליפו לי למחשב רכב מפירוק והבעיה לא נפתרה כמובן שדרשתי שיחזירו את המחשב הישן וברחתי מהמוסך אחרי שנפרדתי מכמה מאות שקלים על ההתעסקות המיותרת... במוסך השני אמרו לי שהרדיאטור סתום וצריך להחליף רדיאטור ותרמוסתת נתתי או קיי והחליפו לי... אחרי שהחליפו לי גם הוא אמר שהפלוס של המחשב רכב נדפק וצריך להחליפו.. נתתי שוב או קיי החליף והופ הבעיה לא נפתרה..שוב דרשתי שיחזיר למחשב הישן עכשיו הוא אומר לי שהמדחס של המזגן פועל קבוע ואמר שאני אכניס את הרכב במהלך השבוע ושהוא ישבור את הראש על הבעיה.... אחרי שיצאתי מהמוסך ראיתי שהמנוע מגיע לחום האופטימלי(חצי) אולי תדעו לכוון אותי לבעיה תודה רבה ערב טוב ושבוע טוב נערך לאחרונה על ידי amos : 24-03-13 ב 22:14. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| וונטה מחוברת בחיבור ישיר | amos | פונטו - טכני | 5 | 12-01-13 02:13 |
| פונטו,96, הוספת וונטה במקביל לוונטה קיימת, אפשרי? | Roi b.e | פונטו - טכני | 13 | 30-04-11 11:34 |
| שאלה לגבי רמקולים בחיבור ללא מגבר | zoola | אודיו | 1 | 26-03-11 15:00 |
| שאלה לרפי לין מצברים בשיווק ישיר/ איש שטח | gsk | רכב כללי | 2 | 16-01-10 17:10 |
| פונטו ספייס - מחפש כבל דיאגנוסטיקה OBDII בחיבור USB | raanan_t | פונטו - טכני | 12 | 07-02-09 19:37 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד